آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۹۵۲
هادی عبداللهی:

اثر نوای قرآن بر درمان بیماری‌ها

یک متخصص طب سنتی با مفید دانستن نوای دلنشین برای سلامتی گفت: نوای خوب، طهارات می‌آورد که از بارزترین و مفیدترین این نواها، نوای قرآن کریم است که با داشتن طبیعتی معتدل می‌تواند در درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هادی عبداللهی با اشاره به تاثیرات موسیقی بر بدن انسان تصریح کرد: موسیقی علم شریفی است و همانند بسیاری از خلقتهای خداوند هر موسیقی و نوا دارای طبعیت خاص خود است و از طریق همین طبیعت بر بدن شنونده تاثیر می‌‌گذارد.

 

وی در تبیین طبیعت انواع موسیقی ادامه داد: مثلا موسیقیهای نشاط‌بخش دارای مزاج گرم هستند در مقابل موسیقیهایی که موجب ایجاد حس یاس و غم در شنونده می‌شوند دارای طبیعت و مزاج سرد هستند.

 

این متخصص طب سنتی درباره طبیعت نوای آیات قرآن کریم اظهار کرد: نوای قرآن کریم هم دارای طبیعت خاص خود است مثلا زمانی که قرآن از بهشت، سرانجام پرهیزکارن، فرشتگان و امید سخن می‌گوید دارای طبیعتی گرم و هنگامی که از جهنم، شیاطین، سرانجام گناهکاران و ناامیدی سخن می‌گوید دارای طبعتی سرد است که در کل می‌توان گفت طبعیت نوای ربانی کلام‌الله طبیعتی معتدل برای شنونده ایجاد می‌کند.

 

عبداللهی همچنین با شاره با انواع دیگر موسیقیهای گرم یادآور شد: از دیگر نمونه‌های موسیقی با طبیعت گرم، صوت دلنشین طبیعت و موسیقی سنتی ایران است که بیشتر این نواها، گرما را به شنونده منتقل می‌کنند.

 

متخصص طب سنتی با مضر دانستن موسیقیهای پاپ که در حال حاضر در جامعه رواج یافته‌اند، متذکر شد: موسیقیهای جدید به دلیل بی‌نظمی دارای طبیعت سرد هستند و ضرر آنها برای شنوده بیشتر از خوبی‌های کاذبی است که برای این موسیقی‌ها ذکر می‌شود.

 

وی با مفید دانستن نوای دلنشین برای سلامتی انسان تاکید کرد: نوای خوب، طهارات می‌آورد که از بارزترین و مفیدترین این نواها، نوای قرآن کریم است که با داشتن طبیعتی معتدل می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد و در بهبود بیماریها مفید باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار