نيروي انتظامي و بسيج بايد شيوه جنگ نرم را استادانه مديريت و مهار كنند
به گزارش گروه سياسي«شبکه خبر دانشجو»، محمدرضي حدائق در جمع فرماندهان كلانتريها، فرماندهان نواحي و حوزههاي مقاومت ثارالله(ع) و بقيةالله (عج)شيراز، با تقدير از عملكرد بسيج و نيروهاي انتظامي اظهار داشت: از يك سال پيش تاكنون شرايط خاصي را در شهر شيراز داشتيم كه شروع آن از تبليغات زود هنگام انتخابات بود.
وي افزود: بدون شك يكي از محورهاي نگهدارنده انقلاب، وجود نيروهاي امنيتي و انتظامي است، اما اين امر يك شاخصه ويژه دارد و اينكه در نظام ما نيروهايي كه حفاظت، پاسداري و مراقبت از انقلاب را به عهده دارند، به كار خود تنها بهعنوان يك شغل نگاه نميكنند و كار خود را اعتقادي و بهعنوان يك تكليف ديني انجام ميدهند.
معاون سياسي ـ امنيتي استانداري فارس تصريح كرد: انقلاب اسلامي ايران با محوريت فردي خودساخته، متدين، الهي و بسيار شجاع آغاز شد و دستاوردهاي زيادي را به همراه داشت.
وي خاطرنشان كرد: دولت نهم در حالي پا به عرصه گذاشت و تمام ارزشها را احيا كرد، كه برخلاف روند دولتهاي قبل گام برداشت و البته موفق عمل كرد.
حدائق گفت:در عين حال گروههايي كلمهاي توفيقات زياد دولت نهم صحبت نكردند و تا آنجايي كه ميتوانستند به تخريب آن پرداختند.
وي در ادامه اظهار داشت: امروز نيروي انتظامي و بسيج در عين فعاليت زياد و حضور مستمر در صحنه و عرصه، خسته نميشوند و اين امر تنها به اين دليل است كه با معرفت وارد شدهاند.
محمد حميدي، فرمانده قرارگاه تاكتيكي شيراز نيز در اين مراسم از اجراي رزمايش مقتدرانه بسيج در ايامالله فجر خبر داد و گفت: 19 بهمن ماه رزمايش بزرگ بسيج و يگانهاي موتورسوار با علائم فرهنگي و حضور مقتدرانه با نظم و انضباط در سطح شهر شيراز برگزار ميشود.
وي به اتفاقات سال 88 اشاره كرد و افزود: در عين حال كه سال پركاري داريم، با هماهنگي نيروي انتظامي توانستيم موفقيتهاي خوبي را بدست آوريم.
در پايان نيز محمد موسوي، نماينده عقيدتي نيروي انتظامي طي سخناني با تأكيد بر آموزش بصيرت و مورد توجه قرار دادن اين مهم، گفت: بحث بصيرت بايد مورد توجه ويژه و جدي قرار گيرد و لازم است تشكيلات فرهنگي كشور اين مهم را از زمان كودكي آموزش دهند.
وي افزود: ما قدرت مقابله داريم، به شرط اينكه بصيرت كامل و كافي داشته باشيم.
لازم به ذکر است، در پايان اين جلسه از پرسنل بسيج و نيروي انتظامي شهرستان شيراز تجليل شد./انتهاي پيام/