آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۸۵۶

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه نجات از آسیب‌های اجتماعی

رئیس بنیاد شیهد و امور ایثارگران بازگشت به فرهنگ شهادت و ترویج آن را لازمه نجات جامعه از آسیبهای اجتماعی برشمرد و گفت: بازگشت به فرهنگ ایثار و شهادت بازگشت به فرهنگ کربلا است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ حجت‌الاسلام محمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز (سه‌شنبه 14 دی‌ماه) در اولین همایش دبیران شورای استانی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در مجمتع شهید رسول‌زاده برگزار شد با اشاره به بیانات امام خمینی(ره) بازگشت به فرهنگ ایثار و شهادت را بازگشت به فرهنگ کربلا برشمرد و گفت: این همان راهی است که امام حسین(ع) برای عزت و شرف و آزادگی ملتها و مسلمانان ترسیم کرده است. 

 

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم جامعه را از آسیبهای اجتماعی امروز نجات دهیم باید به فرهنگ ایثار و شهادت بازگردیم.

 

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه امروزه جمهوری اسلامی ایران برای کشورهای اسلامی به الگویی تبدیل شده است، گفت: مقاومت مردم عراق و سوریه و آزادسازی شهر حلب از فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت سرچشمه می‌گیرد.

 

شهیدی توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را وظیفه همه مسئولان و مردم برشمرد و اظهار کرد:  فرهنگ ایثار و شهادت موجب عزت برای ملت شده  و کشور را بیمه کرده و رسالت این است که این فرهنگ تداوم یافته و گفتمان‌سازی این فرهنگ در مدرسه، دانشگاه و همه مراکز فرهنگی برای جامعه ترویج شود. 

 

وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با ترویج این فرهنگ بتوانیم عزت را در جامعه رشد داده و تدابیر رهبر معظم انقلاب را برای تداوم این فرهنگ اجرایی کنیم و دبیران استانی شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از تمامی ظرفیت‌های لازم در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در ترویج این فرهنگ انسان‌ساز بهره ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار