دهه فجر مبناي حركت امت در اعصار مختلف است
حجت الاسلام نصير نيك نژاد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه دهه فجر داراي پيام هاي الهام بخشي است، اظهار داشت:22 بهمن و ايامي مانند آن داراي پيام هايي است كه اگر به خوبي درج و منعكس شوند بر روي جوانان و نوجوانان آثار بسيار خوبي خواهد داشت.
وي در ادامه افزود: عمده اين پيام ها، محوريت و نقش كارآمد دين اسلام را نمايان، و روحيه خودباوري را انتقال مي دهند.
مديركل سازمان تبليغات اسلامي استان تهران تصريح كرد: طبيعتا از وظايفي كه بر عهده سازمان ها و نهادهاي فرهنگي كشور مانند سازمان تبليغات مي باشد انتقال پيام ها به نسل جوان است؛ چرا كه آنها حوادث آن روزها را به چشم نديده اند و بيان اين حوادث سبب مي شود تا شيريني اين پيام ها درك كنند.
نيك نژاد در ادامه از برپايي نمايشگاه ها و برگزاري مسابقات در ايام دهه فجر خبر داد و افزود: طبيعتا به علت تقارن دهه فجر با ماه صفر و اربعين جهت گيري برنامه هاي سازمان تبليغات اسلامي رنگ مذهبي و ديني دارد.
وي در ادامه گفت: اعزام سخنران و مبلغ به مناطق مختلف كشور و همچنين برگزاري گفتمان هايي پيرامون انقلاب و اثرات انقلاب در مدارس، دانشگاه ها و مساجد با حضور استادان مجرب با محوريت نقش انقلاب و ولايت فقيه در رهبري جامعه از ديگر برنامه هاي سازمان تبليغات اسلامي در دهه فجر خواهد بود.
مديركل سازمان تبليغات اسلامي استان تهران در پايان خاطرنشان ساخت: گفتمان هاي فوق از برنامه هاي شاخص سازمان بوده و به نوعي در راستاي تقويت كرسي هاي آزادانديشي در دانشگاه هاست./انتهاي پيام/