کد خبر:۵۷۵۲۴۰

ساخت کپسول‌های هوشمند برای انتقال انسولین

دانشمندان انگلیسی شروع به ساخت کپسول انسولین هوشمندی کردند که می‌تواند هورمون انسولین را به طور خودکار به افراد دیابتی منتقل کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پروژه هیجان‌انگیز جدید دانشگاه بیرمنگام در پایان می‌تواند افراد دیابتی نوع یک را از تزریق روزانه انسولین به طور دستی بی‌نیاز کند.

 

این کپسولهای هوشمند در بدن باقی می‌مانند و وقتی سطح گلوکز خون بیش از حد بالا رود شروع به رها کردن انسولین می‌کنند.

 

درون این کپسولها مولکولهایی وجود دارند که با گلوکز پیوند دارند و وقتی سطح گلوکز بیش از حد بالا باشد کپسول ذوب خواهد شد و انسولین آزاد خواهد کرد.

 

محقق ارشد این پروژه، دکتر جان فوسی، سخنران در مدرسه شیمی بیرمنگام، می‌گوید بهتر کردن زندگی بیماران اولویت تیم اوست.

 

او می‌گوید: «ما تلاش می‌کنیم سیستمی بسازیم که در پاسخ به سطح گلوکز انسولین را انتقال دهد که وقتی قند خون بالا است انسولین بیشتری آزاد کند. ما اکنون می‌توانیم گلوکز را در بدن تشخیص دهیم و طرح پیشنهادی من آن است که این شیمی و این مولکولها را به کار ببریم و محفظه‌ای برای انسولین بسازیم که با بالا رفتن گلوکز بشکند و باز شود و محموله را انتقال دهد.»

 

«اگر بتوان به بیماری این محفظه‌ها را تزریق کرد، فرض کنید هفته‌ای یک بار، سطح گلوکز آنها به تدریج پایین می‌آید تا سطح قند خون آنها در حد ثابتی باقی بماند.»

 

این پروژه از سوی خیریه دیابتی شناخته شده JDRF تحت حمایت مالی است. این خیریه اعتقاد دارد که دانشمندان بیرمنگام می‌توانند موفق به ساخت این «درمان تحول‌بخش در زندگی» شوند.

 

سارا جانسون، مدیر این ماموریت در JDRF می‌گوید: «این مرحله اولیه از تحقیق می‌تواند یک انسولین پاسخگو به گلوکز که می‌تواند روزی یک بار یا حتی هفته‌ای یک بار تزریق شود و در پاسخ به سطح گلوکز درست مثل یک پانکراس سالم عمل کند را پایه‌ریزی کند.»

 

«این یک درمان تحول‌بخش در زندگی تمام افراد دیابتی نوع یک است.»

 

فوسی و همکارانش امیدوارند که این کپسول در پنج سال آینده برای آزمایش بر روی حیوانات ساخته شود. اما آزمایش بر انسانها تا پایان آزمایش بر حیوانات انجام نمی‌گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار