کد خبر:۵۷۵۲۶۴
ضیا هاشمی:

۱۸۰۰ نخبه کشور در اتاق‌های فکر استانی به مدیران مشورت می‌دهند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۸۰۰ نخبه کشور در اتاق‌های فکر استانی به مدیران مشورت می‌دهند، گفت: تشکیل این اتاق‌ها در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد سعید تسلیمی در شورای معاونان و مدیران وزارت علوم با تاکید بر سرعت و جدیت بیشتر در انجام امور گفت: در مدت زمان باقی مانده از دولت یازدهم باید از همه ظرفیت‌های موجود در وزارت علوم و دانشگاه‌ها برای تحقق برنامه‌های وزیر و ریاست جمهوری استفاده کنیم.

 

قائم مقام وزیر علوم افزود: تمام مدیران آموزش عالی باید همت خود را برای اصلاح نگرش‌ها و رویه‌های موجود متناسب با برنامه‌های سند گفتمان آموزش عالی به کار گیرند و بستر اجرای این سند را در طول زمان فراهم کنند.

 

در ادامه نشست شورای معاونان و مدیران وزارت علوم، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۸۰۰ نخبه کشور در اتاق‌های فکر استانی به مدیران استانی مشورت می‌دهند، گفت: تشکیل این اتاق‌ها را در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها است.

 

در ادامه سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان علمی و هنری و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در قالب کارگروه‌های تخصصی در اتاق‌های فکر استانی مشکلات استان خودرا رصد می‌کنند و پیشنهادات خودرا به مدیران استانی و ملی ارائه می‌کنند تا در برنامه ریزی مورد استفاده قرار گیرند.

 

وی با اشاره به مشارکت وزارت علوم، مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در سیاستگذاری اتاق های فکر استانی گفت: دبیرخانه اتاق‌های فکر استانی در وزارت علوم مستقر است و وزارت علوم از تقویت این نهاد به عنوان کانون پیوند دانشگاه و جامعه حمایت می‌کند.

 

در ادامه این نشست وحید شالچی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری گزارشی را از عملکرد اتاق‌های فکر استانی ارائه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار