اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته جلسه سرمربیهای حلقه صالحین با استادیار در محل مهمانسرای سپاه ثارالله در استان کرمان با حضور جمعی از سرمربیهای حلقههای صالحین با رئیس بسیج دانشجویی استان کرمان برگزار شد.
این جلسه با حضور علی حسینی، مدیر گروه قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و جمعی از سرمربیهای حلقههای صالحین با بیان نظرات و انتقادها در این حیطه برگزار شد.
ناصر بهروز در جلسه سرمربیهای حلقه صالحین با استادیار گفت: گزارش کاری از مجموعه کار صالحین در دانشگاهها وجود دارد که با توجه به جریان سییالی که در دانشگاه با توجه به ورودی و خروجی این شکل دهی و سازمان دهی کمی سخت به نظر برسد؛ اما در همهای مدتی که گذشته است از ابتدای سال تا به الان نزدیک ۵۷۰ حلقه صالحین در مجموعه دانشگاهها شکل دادهایم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان کرمان افزود: موردی که مد نظر ما بوده بحث کیفی حلقههای صالحین میباشد که در توامندسازی دانشجویان و جوانان در برنامه کار داشتهایم.
وی اذعان کرد: ۵۷۰ حلقه صالحین در دانشگاههای استان کرمان داریم، از این ۵۷۰ حلقه که از پنج نفر تا ۲۶ نفر هر حلقهای تشکیل میشود، در کنار این حلقهها، حلقه سرگروهها هم وجود دارد که متشکل از مربی با سرمربیها میباشد که ۴۶حلقه سرگروهها و ۱۳ حلقه مربیان میباشد و این جمع حاضر امروز هم حلقهها استادیاری هستند.
بهروز با اشاره به توامندسازی در حلقههای صالحین ادامه داد: دورههای توامند سازی که ما در تابستان امسال در بحث مربیان و سرمربیان برگزار شد ودوره طرح ولایت کشوری که بیش از ۴۵ روز طول میکشد و دوره طرح ولایت استانی هم جزو این دوره میباشد که دوره طرح ولایت استانی ده روز را دارد که قریب به ۳۵۰نفر از دانشجویان را در این دوره آموزش دیدهاند.
وی توضیح داد: با همه این وجود ما در همه حیطه سرگروهها، سرمربیها و مربیها با کمبود مواجهه هستیم و باید برای بهتر برگزارکردن حلقههای صالحین از همه علما و اساتید به نام استان با همکاری همه استادیاران این اقدام مهم را درست بگیرند و هم افزایی خوبی شکل گیرد.
بهروز در پایان افزود: سیاست ما هم در حلقههای صالحین رشد کیفی حلقهها است با توجه به فرمودهای امام انقلاب: اگر انقلاب نتواند کاری کند همین که یک عده انسان انقلابی وجود داشته باشند مفید است، پس با همگرایی که شکل بگیرد باید بتوانیم از همه لحاظ بهترین روند را در طرح صالحین بسیج دانشجویی قرار دهیم.
علی حسینی گفت: با توجه به اینکه بنده از نزدیک با فعالیتهای دانشجویان و تشکلها در دانشگاه به خوبی آشنا هستم، هدف برگزار حلقههای صالحین در دانشگاهها این است که جوانان مومن و متعهدی را تحویل جامعه اسلامی داده شود.
وی افزود: دیده میشود که بعد اعتقادی، معنوی جوانان ما بسیار تضعیف شده است و خروجیهای که از دانشگاهها دارد درشان دانشگاه هاش جمهوری اسلامی نیست، با اینکه در دانشگاهها علما و نهادهای رهبری و قسمت فرهنگی دانشگاهها به خوبی مباحث معرفتب را انجام میدهند اما آن طور که شاید باید رشئ لارم را در دانشگاه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه بسیج دانشجویی در سطح دانشگاهها بسیار متاثر است، ادامه داد: بسیج دانشجویی میتواند با حضور اساتید برجسته و علما در دانشگاهها و با توجه به روحیه ایثارگری که دانشجویان بسیجی دارند، نقش بسیار خوبی را داشته باشند.
حجت الاسلام علی حسینی اذعان کرد: باید به صورتی که در اردوهای جهادی دانشجویان با اعتقادات قلبی خود حضوری پررنگ دارند بتوانند در این اردوها تاثیر گذاری خوبی را داشته باشند.
وی توضیح داد: باید رابطه دوستانه بین سرمربی و مرتربی به خوبی ایجاد شود تا تاثیر خوبی از این انث و الفت به وجود آید و باید بدانیم اگر کارها در راه رضای خدا باشد تاثیرگذاری بسیاری در جوانان ما در این عرصه میگذارد.