اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری مهر، دبیر کمیته قاچاق دانشگاه علوم پزشکی کردستان در جلسه کار گروه مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور که شامگاه سه شنبه ۲۸ دی ماه در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، گفت: استان کردستان به عنوان یکی از استان های پیشگام در طی سال گذشته طبق قوانین و دستورات مقام معظم رهبری در مورد مبارزه با قاچاق کالا کار کرده است.
مظفر اسلامی نیا افزود: در جلسات گذشته مصوبه ای در مورد نحوه آموزش برای مصرف مکمل های ورزشی جهت اجرا به دستگاه ورزش و جوانان و صدا و سیما داده شد که تنها اداره ورزش و جوانان مصوبه را اجرایی کرد و کلاس های آموشی را برگزار کرد.
وی توجه به امر آموزش را الزامی دانست و گفت: آموزش باید مداوم باشد و نباید به آموزش تک جلسه و ساعتی اکتفا کرد و حتی برای افزایش آگاهی اتحادیه صنف غذا و دارو کلاس هایی در مورد خرید وسایل و تجهیزات پزشکی برگزار شده است.
اسلامی نیا با اشاره به بازرسی ها و گشت های مشترک کمیته قاچاق افزود: ۵۹۷۳ قلم محصول آرایشی و بهداشتی قاچاق به ارزش ۴۸ میلیون و ۶۷۸ هزار تومان، ۲۸۰۰ عدد محصولات غذایی قاچاق به ارزش ۴۹ میلیون تومان در استان توقیف شده است.
وی با اشاره به بازدیدهای روتین و گشت های مشترک گفت: در این بازدیدها تعداد ۶۸۳ مورد بازدید از مراکز عرضه محصولات آرایشی، ۱۴۸۰ مورد بازدید از داروخانه ها، ۷۷ مورد بازدید از باشگاه های ورزشی، ۵۵ مورد بازدید از مراکز عرضه تجهیزات پزشکی و شرکت ها، ۱۲۷۰ مورد بازدید از آرایشگاه بانوان و مراکز عرضه محصولات آرایشی بهداشتی و ۵۲ هزار و ۳۵۷ مورد بازدید از مراکز پخش و عرضه مواد غذایی به عمل آمد است.
دبیر کمیته قاچاق دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تعداد کلاس های آموزشی اشاره داشت و تصریح کرد: در سال جاری ۱۳۸ کلاس آموزشی دایر شده و ۹ هزار و ۳۹۷ نفر آموزش های لازم را فرا گرفتند.
جمال رضاییان، کارشناس روابط عمومی اداره کل اموال تملیکی استان کردستان نیز در این جلسه گفت: امسال بیش از ۲۰ تن کالا آرایشی، بهداشتی و غذایی شامل البسه مستعمل و دارو به ارزش ۵۱۳ میلیون تومان امحا و از چرخه مصرف خارج شد.