آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۷۸۶۶
العبادی:

آزادی موصل نزدیک است

نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای عراق در بیانیه‌ای به اختلافات پیش آمده درباره آزادی کامل شرق موصل واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «حیدرالعبادی» نخست‌وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که مناطق «الغابات»، «القصور» و چندین منطقه دیگر تا آزادی کامل شرق موصل مانده است.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه السومریه، در بیانیه العبادی آمده است: وعده آزادسازی و پیروزی نهایی در موصل نزدیک است و نیروهای قهرمان ما توانسته‌اند تلاش‌های خود را به ثمر نشانده و بیشتر مناطق بخش شرقی موصل را آزاد کنند و اکنون در حال آزادی باقی مناطق باقی مانده از جمله الغابات، القصور و چند منطقه دیگر در محور شمالی بخش شرقی موصل و در حال آماده شدن برای اغاز عملیات بخش غربی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار