آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۷۹۵۲
عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فردوسی مشهد:

برخورد مسئولان کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه جناحی است

عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فردوسی مشهد گفت: برخورد مسئولان کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه نسبت به نشریات جناحی است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدامین خلیل زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فردوسی مشهد در تابستان سال جاری اقدام به بازبینی نشریات دانشجویی این دانشگاه کرد و در نهایت از مدیران تعدادی از نشریات دانشجویی همچون «قلم»، «همت» و «وقایع التفاقیه» درخواست توضیح در خصوص مطالبی که چاپ کرده‌اند، کرد.

 

وی با بیان این مطلب که در آن دوره «همت» و «وقایع التفاقیه» پس از ارائه توضیحات، رفع اتهام شده و در حال حاضر به چاپ مشغولند، تصریح کرد: برای نشریه «قلم» رای به تفهیم اتهام دادند و در نهایت در جلسه تفهیم اتهام اعضای کمیته رای به برکناری مدیر مسئول نشریه و انتخاب مدیر مسئول جدید به مدت یک سال را دادند.

 

عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به این مطلب که این نشریه چندی پیش برای دومین بار نیز تفهیم اتهام شد، تصریح کرد: برای دومین باری که جلسه تفهیم اتهام نشریه «قلم» به دلیل آنچه که توهین به رئیس دولت اصلاحات خوانده می‌شد، برگزار شد، رای اعضای کمیته توقیف دو ماهه نشریه بود.

 

این فعال دانشجویی در ادامه با بیان این موضوع که کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی شانیت رسیدگی به این امور را ندارد و به طور کلی چنین اتهاماتی نیازمند داشتن شاکی می‌باشد.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه علی‌رغم ارائه استدلالات، کمیته باز هم رای به توقیف داد و این نشان از این دارد که همین که کمیته ناظر بر نشریات تصمیم به تفهیم اتهام می‌گیرد، همان حکم اجرا می‌شود و ارائه دفاعیات فعالین نشریات دانشجویی، سودی ندارد.

 

عضو دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: مسئولان کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی خلاف آیین نامه به قوانین بالادستی همچون قانون مطبوعات رجوع کرده و از آن‌ها تفاسیر عجیب ارائه می‌کنند!!.

 

خلیل زاده در ادامه سخنان خود به برخورد جناحی مسئولان اشاره و خاطرنشان کرد: مشاهده شده که نشریاتی که در دانشگاه هم طیف با جریان حاکم هستند به رئیس دولت اطلاحات به صورت واضح توهین کرده‌اند؛ اما حکم آنان تنها ارائه توضیحات بوده؛ اما با نشریه‌ای که همسو با جریان حاکم نبود برخورد ناعادلانه کرده و آن را توقیف کرده اند.

 

این فعال حوزه نشریات دانشجویی چنین برخوردهایی را به ضرر دانشگاه دانست و یادآور شد: این نوع برخوردها وجهه دانشگاه را خراب می‌کند و بازتابی نامناسبی خواهد داشت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار