کد خبر:۵۷۸۱۹۷
در پیامی به ولایتی مطرح شد

اعلام آمادگی بسیج اساتید برای کمک به تحول علمی و گفتمان‌سازی

سازمان بسیج اساتید در پیامی ضمن تبریک به ولایتی برای انتصاب وی به عنوان رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد، آمادگی خود برای همکاری و کمک به تحول علمی و گفتمان سازی در حوزه‌های گوناگون اعلام کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تبریک به علی‌اکبر ولایتی برای انتصاب وی به عنوان رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، آمادگی خود برای همکاری و کمک به تحول علمی و گفتمان سازی در حوزه‌های گوناگون اعلام کرد.

 

متن کامل این نامه که توسط سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید به ولایتی نوشته شده است، به شرح زیر است:

 

« لازم می‌دانم از طرف خود و 45 هزار استاد و مدرس بسیجی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، اعتماد امام‌المسلمین در انتصاب جنابعالی به عنوان رئیس هیات مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی به حضرتعالی و همه همکاران در دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه دانشگاهی ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض نمایم.

 

بی تردید با توجه به تجربه گرانقدر و خدمات ارزنده جنابعالی به نظام اسلامی و از آنجا که حضرتعالی در پیروی از امام راحل عظیم‌الشان و خلف صالح او معتقدید که قله رفیع انقلاب کبیر اسلامی، ایجاد تمدن نوین اسلامی است، از اینرو این سازمان آمادگی کامل خود را در همکاری با حضرتعالی برای کمک به تحول علمی، تحول در علوم انسانی و گفتمان سازی و تولید ادبیات در حوزه های گوناگون علمی مربوط به تمدن نوین اسلامی اعلام می‌دارد.

 

توفیق روزافزون جنابعالی و همه همکاران دانشگاه آزاد اسلامی در پی گیری منویات امام المسلمین را از خداوند بزرگ خواستارم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار