آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۲۱۰
حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

مسئولان به دنبال برنامه‌های احسنت‌گو هستند / «ثریا» طبق روال قبلی پخش شود

​مسئول تبلیغات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه مسئولان در مواجهه با خواست مردم جهت ادامه پخش برنامه ثریا فقط وعده سر خرمن می‌دهند، گفت: از رئیس صداوسیما می خواهیم هفته آینده برنامه ثریا طبق روال قبلی و بدون هیچ تغییری در سناریو، به روی آنتن برود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

نرگس حسینی، مسئول واحد تبلیغات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (عضو دفتر تحکیم وحدت) در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران باید محلی برای زنده نگه داشتن آرمان‌های انقلاب و طرح دغدغه های انسانی باشد که برنامه ثریا به معنای واقعی این مهم را با شعار «دیده بانی برای پیشرفت» انجام می‌دهد.

 

وی تصریح کرد: چندی است شاهد آن هستیم که این برنامه به جهت نقدهای گاه گاهی به دولت یازدهم تعطیل شده است و مسئولان در مواجهه با خواست مردم جهت ادامه پخش برنامه ثریا فقط وعده سر خرمن می‌دهند.



مسئول واحد تبلیغات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر (عضو دفتر تحکیم وحدت) با بیان اینکه ما از دولت سوال داریم که آیا پذیرش نقد در دایره مسئولیت آن‌ها جایگاهی دارد؟ اظهار داشت: ما در دولت یازدهم عادت کرده‌ایم که به خواست مردم توجه نشود. روحانی شعار اعتدال سر می‌هد، در حالی که این چنین رفتارهای قهرآمیز با منتقدان را بیش از هر زمانی در زمان ریاست جمهوری وی می‌بینیم. بهتر است دولت یازدهم را دولت شعارها بخوانیم!

 

وی افزود: مردم به تریبون‌هایی احتیاج دارند که به دنبال دغدغه‌های اصیل آن‌هاست و چه جایی بهتر از رسانه ملی، اما مسئولین به دنبال برنامه‌های احسنت گو هستند. آقایان در جایی که بخواهند تقصیرها را از گردن خود ساقط کنند، رسانه ملی را زیر نظر رهبری می‌خوانند؛ در حالی که در گزینش برنامه ها دیدگاه رهبری را در نظر نمی‌گیرند.
 

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: ما از عسکری درخواست و انتظار داریم هفته آینده برنامه ثریا طبق روال قبلی و بدون هیچ تغییری در سناریوی آن، به روی آنتن صدا و سیما رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار