آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۹۸۱۹
قنادباشی در گفت‌وگوبا خبرگزاری دانشجو:

بیانیه نشست آستانه هموار کننده راه مذاکرات سیاسی در سوریه است

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: دستاورد نشست آستانه در حقیقت هموار کننده راه مذاکرات سیاسی و سرفصل جدیدی برای دوری از اقدامات نظامی در سوریه است.

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص حضور معارضین در نشست آستانه قزاقستان گفت: این گروه های معارض از جانب ارتجاع منطقه و کشورهای غرب تغذیه و حمایت می شدند و مجموعه تلاش های گروهک های معارض در اجرای منویات ارتجاع منطقه و غرب بود.

 

وی ادامه داد: از این رو طبیعی است که حضور معارضین در صحنه مذاکرات نیز تکرار همان مواضع باشد و آنها سعی در این داشته باشند که رضایت حامیان خود را جلب کنند و هم سو با مواضع لندن و واشنگتن قدم بردارند.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: بر این اساس معارضین تلاش می‌کنند تا با اظهارنظرهایی از قبیل اینکه «اجازه دخالت ایران را در آینده سوریه نخواهند داد»، امتیاز بیشتری بگیرند این در حالی است که آنها به خوبی می دادند آمریکا مخالفت با ایران را در دستور کار خود دارد لذا سعی می کنند هر موضعی را متناسب با مواضع لندن و واشنگتن اتخاذ کنند.

 

قنادباشی با تاکید بر اینکه  گروه های معارض از این مسئله غافل هستند که ارتجاع منطقه و آمریکا و انگلیس دیگر توانایی حمایت سابق از آنها را ندارد، گفت: در آمریکا شرایط تغییر کرده و ادامه سیاست های گذشته مورد تردید است در خصوص عربستان و ترکیه نیز هر دو از لحاظ اقتصادی و سیاسی دارای مشکلات فراوانی هستند و خوش خدمتی گروهک ها در واقع تلاش بیهوده‌ای است که آینده آنها را به خطر خواهد انداخت.

 

وی تصریح کرد: نشست آستانه پایان یافت و دستاورد آن بیانیه ای بود که صادر شد و این بیانیه در حقیقت هموار کننده راه مذاکرات سیاسی و سرفصل جدیدی برای دوری از اقدامات نظامی در سوریه است.

 

قناد باشی در پایان خاطرنشان کرد: نتایج نشست آستانه کماکان نتایجی بود که انتظار می رفت و از قبل هم تلاش برای برگزاری این نشست بیشتر در جهت نزدیک کردن مواضع طرفین و یافتن راه حل های سیاسی برای حل بحران سوریه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار