آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۰۲۰۵
رئیس سازمان مدیریت بحران:

۸۰ درصد مناطق کشور حادثه‌خیز است/ در تهران اتفاقی بیافتد ۱۰ درصد هم آمادگی نداریم

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ، زلزله را مهم ترین تهدید کنونی کشور برشمرد و گفت : سالانه ۱۷۵ زمین لرزه بالای چهار درجه امواج درونی زمین(ریشتر) در کشور رخ می دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل نجار در سمنان افزود: روزانه حدود 60 زلزله با قدرت یک دهم تا پنج درجه امواج درونی زمین در کشور رخ می دهد. 


وی اظهارداشت: هر 10 سال نیز شاهد یک زلزله 6 تا 6.5 ریشتر در کشور هستیم که خسارت مالی و جانی بزرگی را به جای می گذارد. 

 

نجار سیل، طوفان، صاعقه، آتش سوزی را از دیگر حوادث طبیعی برشمرد که کشور را تهدید می کند و خاطرنشان کرد : اکنون 80 درصد مناطق کشور حادثه خیز است و گسل های فراوانی هم وجود دارد که باید به سوی ساخت و ساز اصولی و رعایت نکات ایمنی در همه بخش ها حرکت کنیم. 

 

رییس سازمان مدیریت بحران کشور یادآور شد: امروز دنیا با به کارگیری دانش و خرد و اندیشه خود را ایمن کرده است و ما نمی توانیم در محدوده کمی و کیفی و حریم رودخانه ساخت و ساز کنیم و بعد انتظار داشته باشیم تخریب نشود، بنابراین چاره ای برای ایمن کردن کشور نداریم و باید به این سو حرکت کنیم. 

 

نجار اضافه کرد : کشور ما هر لحظه شاهد بحران است و باید اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از خسارت ها داشته باشیم. 

 

رییس سازمان مدیریت بحران کشور در باره وقوع زلزله احتمالی در تهران و آمادگی نهادهای امداد رسان گفت: آمادگی در تهران نسبت به حادثه خیلی کم است و یا اینگونه بگویم در تهران آن حوادثی که محتمل بر اتفاق است و با توجه به گسل ها و فرونشست هایی که داریم، شاید 10 درصد هم آمادگی وجود نداشته باشد. 

 

نجار به فروریختن ساختمان پلاسکو و حجم عملیات صورت گرفته در این حادثه که هنوز هم ادامه دارد اشاره و اضافه کرد : باید توجه داشته باشیم تهران کلان شهر است و شهری مثل بم از استان کرمان نیست که نیروها و مردم با بیل و کلنگ بتوانند جان باختگان را از زیر آوار خارج کنند بلکه در اینجا ابزار و امکانات و دستگاه های پیچیده ای لازم است تا انسان ها از زیر آوار و آهن آلات خارج شوند و کار بسیار بسیار سخت تر خواهد بود. 


وی درباره آخرین وضعیت آوار برداری از ساختمان پلاسکو گفت: آواربرداری همچنان ادامه دارد و مراحل پایانی خود را می گذراند. 

 

نجار ادامه داد: تا شب گذشته پیکر 16 نفر از آتش نشانان و چهار نفر از کارگران و غیر آتش نشان از زیر آوار خارج و شناسایی شده است. 

 

معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اکنون هیچ علت مشخصی به غیر از حریق اولیه وجود ندارد و باید منتظر بمانیم تا در روزهای آینده علت دقیق حادثه و خسارت های وارد شده به این ساختمان اعلام شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار