به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سیدحسن طاووسی گفت: این کنگره با شعار «يك كشور ، يک درمان استاندارد سوختگى»، تلاش دارد در مورد مسائل و مشكلاتى كه در حوزه سوختگى وجود دارد به بحث و تبادل نظر بپردازد.
وی، محورهاى كنگره ششم را شامل درمان سوختگى حاد، سوختگى استنشاقى، سوختگى الكتريكى، جايگزين هاى پوست، مراقبت هاى ويژه در سوختگى، مراقبت زخم در سوختگى، مسائل روحى روانى بيماران سوخته، درمان عوارض سوختگى و نقش سازمان هاى خيريه در حمايت از بيماران سوخته عنوان کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: این كنگره توسط دانشگاه علوم پزشكى مشهد و همكارى مركز تحقيقات سوختگى دانشگاه علوم پزشكى ايران و انجمن حمايت از بيماران سوخته برگزار می شود و گروه هاى هدف را همه جراحان پلاستيك،جراحان سوختگى،جراحان عمومى،متخصصین پوست , بیهوشی , مراقبت های ویژه , پزشكان عمومى و پرستاران و تمام رشته هاى مرتبط تشکیل می دهند.
دبیر اجرایی ششمین کنگره ملی سوختگی ادامه داد: متاسفانه هنوز اكثر مردم در برخورد با سوختگى از درمان هاى قديمى استفاده می كنند و همه به خود اجازه می دهند كه در درمان سوختگی دخالت كنند و در تمام كشور افرادى هستند كه از پمادها و يا خميرهاى دست ساز براى پوشش زخم سوخته استفاده می كنند.
طاووسی افزود: در برخى موارد ممكن است زخم های سوختگی بهبود يابد ولى بيشتر آنها سوختگى هاى سطحى هستند كه حتى با يک پانسمان ساده و يا وازلين هم خوب می شوند ولى در مورد زخم هاى وسيع تر و عمقى تر متاسفانه ما هر روز با بيمارانى مواجه می شویم كه با عوارض سوختگى ناشى از درمان غير صحيح مراجعه می كنند.
وی ادامه داد: تلاش همه دست اندركاران سلامت و بطور ويژه پزشكانى كه در فيلد سوختگى كار مي كنند رسيدن به يک درمان استاندارد در سطح كشور است.
ششمین کنگره ملی سوختگی با شعار «یک کشور، یک درمان استاندارد سوختگی» در روزهای ۴ و ۵ اسفند ۹۵ در مشهد برگزار می شود.