آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۰۴۲۲
نقوی حسینی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

استراتژی اصلی جمهوری اسلامی مسائل دفاعی است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: جمهوری اسلامی فقط برای حفظ و صیانت از امنیت خود در حوزه های دفاعی تلاش می کند و در این زمینه به پیشرفت های خوبی نیز نایل گشته است

سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص اعلام پایگاه خبری آمریکن اینترست مبنی بر معرفی ایران به عنوان 7 کشور قدرتمند جهان گفت: ایران کشور بزرگی در منطقه و جهان است و منابع قدرت ایران منابع بسیار زیادی است از این رو دشمنان این کشور به خوبی به قدرت جمهوری اسلامی واقف هستند.

 

 

وی تصریح کرد: اما این که این گونه القا شود که ایران به دنبال جنگ افروزی یا اقدامات نظامی است یا حتی به دنبال ایجاد رقابت تسلیحاتی در جهان و منطقه است القای نادرستی است.

 

 

نقوی حسینی استراتژی اصلی جمهوری اسلامی را استراتژی دفاعی عنوان کرد و افزود: جمهوری اسلامی فقط برای حفظ و صیانت از امنیت خود در حوزه های دفاعی تلاش می کند و در این زمینه به پیشرفت های خوبی نیز نایل گشته است به طوری که هم بازیگران منطقه و هم جهان به خوبی می دانند که جمهوری اسلامی توانمندی دفاع کامل از خود را دارد.

 

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اینکه کشورهای غربی مسابقه تسلیحاتی راه انداخته اند و سالانه میلیاردها دلار صرف مقاصد نظامی می‌کنند تصریح کرد: این کشورها این پیام را در رسانه های خود مخابره می کنند که ایران به دنبال مقاصد نظامی است اما این امر در حقیقت بیشتر به امریکا و اسرائیل برمی گردد.

 

 

وی با تاکید براینکه جمهوری اسلامی هرگز اجازه نمی دهد هیچ نوع تهدیدی علیه ملت عملی شود گفت: این ادعا، ادعای درستی است و استراتژی نظامی جمهوری اسلامی استراتژی دفاعی است و قطعا قادر خواهد بود در برابر هر تجاوزی از خود دفاع کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار