خدمات اتوبوسرانی برای مراسم تشییع شهدای آتشنشان
شرکت واحداتوبوسرانی تهران اطلاعیهای درباره خدمات این شرکت در مراسم تشییع پیکر شهدای پلاسکو صادر کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از آتشنشان و جانباختگان حادثه پلاسکو اطلاعیهای به این شرح صادر کرد:برای رفاه حال شرکت کنندگان محترم در مراسم تشییع پیکر شهداء و جانباختگان حادثه پلاسکو که فردا از مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می شود ناوگان اتوبوسرانی پایتخت از ساعت 6 صبح همان روز از محل های مشروحه زیر نسبت به انتقال شهروندان به محل برگزاری مراسم اقدام خواهد کرد.
سامانه یک اتوبوسرانی : چهارراه تهرانپارس- پایانه آزادی
سامانه دو اتوبوسرانی: پایانه خاوران – میدان خراسان- شهرک شهید بروجردی- 13 آبان ( پیروزی).
سامانه سه اتوبوسرانی: میدان رسالت – میدان تجریش – میدان نبوت - شهرک شهید محلاتی - فلکه اول و دوم تهرانپارس – جماران – لویزان - حکیمیه.
سامانه چهار اتوبوسرانی: میدان راه آهن – بازار دوم نازی آباد – ابوذر – جلیلی- خزانه بخارایی.
سامانه پنج اتوبوسرانی: میدان صادقیه - شهرک شهید باقری- اکباتان – میدان آذری- یافت آباد - شهرک ولیعصر - تهرانسر- خلیج فارس.
سامانه شش اتوبوسرانی: خانی آباد - پایانه شهید سروری- فلکه اول دولت آباد- پارکینگ شهرری.
لازم به ذکر است تعداد کافی اتوبوس در محل مصلی پیش بینی گردیده تا شرکت کنندگان را به بهشت زهرا(س) منتقل و در پایان مراسم نیز آنان را از قطعه 50 به مبادی اولیه بازگردانند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.