آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۳۸۱
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

توضیحات ریاضی در خصوص بندهای جدید آیین‌نامه انتخابات شورای صنفی/ همه دانشگاه‌ها باید شورا داشته باشند

معاون سازمان امور دانشجویان در خصوص بندهای جدید آئین نامه انتخابات شورای صنفی گفت: در آئین نامه ذکر شده است که اگر در انتخابات دور اول مشارکت ۲۵ درصدی دانشجویان حاصل نشد بار دوم به هر تعداد برگزار شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

ابوالحسن ریاضی، معاون سازمان امور دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص بندهای جدید آئین نامه انتخابات شورای صنفی مبنی بر شرکت 25 درصدی جمعیت دانشجویی هر دانشکده و آرای کل هر نماینده بیشتر از 50 درصد به علاوه یک گفت: در آئین نامه ذکر شده است که اگر در انتخابات دور اول مشارکت 25 درصدی دانشجویان حاصل نشد بار دوم به هر تعداد برگزار شود.

 

وی همچنین در خصوص اینکه چرا هر کاندیدای شرکت کننده باید تعداد آرایش بیشتر از 50 درصد به علاوه یک باشد، گفت: اگر در دور اول انتخابات 25 درصد دانشجویان در انتخابات شرکت کنند و واجدین شرایطی که آرای بیش از 50 درصد + یک کسب کرده‌اند انتخاب شوند پروسه انتخابات صحیح و آنها به عنوان نماینده در شورای صنفی انتخاب می‌شوند. اما اگر آرای کاندیداها کمتر از 50 درصد به علاوه یک شوند و واجد شرایط نشدند در انتخابات دور دوم برای پر کردن صندلی‌های خالی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

 

ریاضی در پاسخ به این سوال که چرا دانشگاه‌هایی مثل دانشگاه شهید بهشتی تاکنون شورای صنفی نداشته است یا حاضر به قبول چنین چیزی نمی‌شود، گفت: به هر حال این مسئله بستگی به تصمیمگیری مدیریتی هر دانشگاه دارد به این سوال باید از مسئولان دانشگاه پرسیده شود و اینکه عده‌ای می‌گویند قبول نکردن شورای صنفی از سوی بعضی دانشگاه‌ها به علت سوء پیشینه سیاسی در عملکرد برخی از شوراهای صنفی است چیزی است که مسئولان هر دانشگاه باید نسبت به آن پاسخگو باشند چرا که آئین نامه شورای صنفی به تصویب وزیر علوم رسیده است و باید در همه دانشگاه‌ها اجرا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار