آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۴۶۲
حجت‌الاسلام علوی در جمع خبرنگاران:

روند پیروزی انقلاب اسلامی با حضور امام خمینی(ره) شتاب گرفت

وزیر اطلاعات گفت: با حضور امام‌خمینی (ره) در كشور، انقلاب اسلامى شتاب گرفت و پس از ١٠ روز پرچم انقلاب برافراشته شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمود علوى وزير اطلاعات در حاشيه مراسم گرامیداشت سی‌وهشتمین سالروز ورود امام خمینی(ره) به کشور که صبح امروز در ترمینال یک فرودگاه مهرآباد برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: هميشه لحظات دميدن فجر لحظات دل انگيزى است كه خورشيد از مشرق طلوع می‌كند و پرتو زرين را بر زندگى انسان می‌تاباند.

 

وی افزود: می‌توان 12 بهمن را به اين تشبيه كرد كه فجر دميد و همگان در انتظار طلوع خورشيد بودند.
 

وزیر اطلاعات تصریح کرد: در چنين لحظاتى در سال 57، خورشيد وجود امام راحل بر كشورهاى اسلامى تابيد، با حضورشان در كشور، انقلاب اسلامى شتاب گرفت و پس از ١٠ روز پرچم انقلاب برافراشته شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار