به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، غلام حیدر ابراهیم بای سلامی یکی از اهداف مهم این سازمان را بزرگ کردن بازار گردشگری در ایران خواند و گفت: بازار گردشگری ایران هنوز پر از ظرفیت برای توسعه است.
وی افزود: سهم صنعت گردشگری از تولید ناخالص داخلی ۶٫۶ درصد از اشتغال ۵٫۶ درصد و از سرمایه گذاری ۳٫۱ درصد است . تا سال ۲۰۳۰ بازار گردشگری ایران باید برای جذب ۵ برابر توریست خارجی نسبت به وضعیت فعلی، بزرگتر شود. ما برای رسیدن به این موقعیت به ساخت ۷۰۰ هتل ۵ و ۴ ستاره نیاز داریم که هگتا ساخت ۱۰۰ هتل را مدنظر دارد.
مدیرعامل هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی اضافه کرد: رشد گردشگر نماد تحول ساختاری تولید و تحول نظام اجتماعی و نوع خدمات در جهان است. از طرفی ایران، نگارستان و موزه جهان است سراسر ایران پر از جاذبه است. اگر بخواهیم صنعتی را جایگزین نفت کنیم، مردم را به طور وسیع در اقتصاد مشارکت دهیم و مشارکت ملی و محلی را فراهم کنیم باید به ظرفیت های این صنعت توجه کنیم.
بای سلامی با بیان اینکه قصد داریم در هگتا، گردشگری را در چند بخش توسعه دهیم، گفت: بخش نخست گردشگری سلامت است؛ از آنجا که تامین اجتماعی صاحب یک آورده مهم در این زمینه است به منظور استفاده از پتانسیل هایی مانند ۴۰۰ کلینیک و ۷۰ بیمارستان از جمله بیمارستان میلاد برنامه داریم. در این راستا آژانس بین المللی تامین، ماموریت دارد تا طرح اجرایی این حوزه را آماده کند.
وی اضافه کرد: بخش دوم، گردشگری زیارت است. در هگتا این بخش هم اهمیت زیادی دارد و سالانه ۱۱ هزار نفر در قالب تورهای کارمندی و بازنشستگان به عتبات عالیات و ۲۶ هزار نفر در قالب طرح کرامت رضوی به مشهد سفر می کنند. قسمت سوم، گردشگری فرهنگی است. این بخش با هدف توسعه فرهنگ گردشگری، سالانه امکان سفر حدود ۱۰ هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان را به شهرهای اصفهان و شیراز فراهم می کند.
وی در خصوص بورسی شدن هگتا، گفت: یکی از خبرهای خوبی که وجود دارد، مهیا شدن شرایط برای ورود به بازار سرمایه است. هتل هما درحال ورود به فرابورس است، پذیرش بورس برای هتل های هما نیز اخذ و نماد ما هم به نام هما ثبت شده است.
گردهمایی صندوقهای بازنشستگی؛ پیشران توسعه ملی، ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه امسال در محل مصلی تهران با حضور صندوقهای بازنشستگی و زیرمجموعههای اقتصادی آنها برگزار میشود.