آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۸۳۹

۵۰ هزار عراقی به مناطق آزادشده شرق موصل بازگشتند

دیدبان حقوق بشر عراق از بازگشت ۵۰ هزار نفر از آوارگان این کشور به خانه‌هایشان در مناطق آزادشده شرق موصل خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، دیدبان حقوق بشر سوریه از بازگشت 50 هزار نفر به خانه هایشان در ساحل چپ موصل خبر داد.


گروهی از آوارگان در گفتگو با دیدبان حقوق بشر عراق درباره سختی های خود در مناطق آزاد شده تاکید کردند: آب آشامیدنی سالم بسیار کم است و شماری از کودکان بدین علت مریض شده اند و برق نیز زمان زیادی قطع می باشد.

دولت عراق پیش از این، 27 طرح خدمات رسانی به مردم  را در مناطق آزادشده اجرایی کرده است. این طرح‌ها شامل افتتاح مدارس و مراکز پزشکی و پاکسازی مناطق مسکونی می‌شوند.

با این حال، دیدبان حقوق بشر عراق سرعت بخشیدن به روند تهیه امکانات برای مناطق آزادشده موصل را، که مردم به مرور در حال بازگشت به آنها هستند، خواستار شد.

این مرکز بر ضرورت آغاز اقدام مستقیم دولت محلی استان نینوا در زمینه بازگشایی مراکز بهداشتی و خدماتی و فراهم سازی پایین‌ترین شرایط زندگی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار