آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۰۴۴
ترامپ:

توافق هسته‌ای ایران برای اسرائیل فاجعه است

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یک روزنامه اسرائیلی مدعی شد توافق هسته‌ای ایران برای رژیم صهیونیستی یک فاجعه است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با تکرار مواضع ضد ایرانی خود اعلام کرد مذاکرات بر سر برجام ضعیف بوده و ایالات متحده نباید در ابتدای امر با آن توافق می‌کرد.

 

ترامپ در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی «اسرائیل الیوم» مدعی شد: «توافق با ایران، فاجعه‌ای برای اسرائیل است. اینکه چنین توافقی انجام شده غیرقابل قبول است. مذاکره و اجرای آن ضعیف بوده است.»

 

وی با اشاره به اینکه خودش یک «فرد تاجر و معامله‌گر» است گفت توافق هسته‌ای حتی قابل درک و فهم نیست.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» ترامپ همچنین با بیان اینکه به رژیم صهیونیستی احترام گذاشته و آن را درک می‌کند، وعده داد روابط واشنگتن و تل‌آویو در دولت او بهبود خوهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار