کد خبر:۵۸۴۵۰۶

سریال «پرستاران» از امشب روی آنتن شبکه یک

مجموعه تلویزیونی «پرستاران» با یک شب تاخیر از امشب در شبکه یک به نمایش در می‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فاز نخست این سریال به تهیه‌کنندگی داود هاشمی و نویسندگی و کارگردانی علیرضا افخمی و محمود رضا تخشید در 25 قسمت 50 دقیقه ای با مشارکت وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در گروه فیلم و سریال شبکه یک تولید شده است. این مجموعه قرار است هر شب به جز پنج شنبه ها راس ساعت 22:15 به روی آنتن برود و خلاصه قسمت های پخش شده نیز جمعه هر هفته در همان ساعت پخش شود.


فیلمنامه سریال پرستاران تلخ و شیرینی‌های حرفه پرستاری و دیگر فعالان کادر درمانی را نمایش می‌دهد. این مجموعه تلویزیونی زندگی چند پرستار را نمایش می‌دهد که در یک اورژانس فعالیت می‌کنند و البته فقط به زندگی حرفه‌ای آنها نمی‌پردازد بلکه داستان‌هایی از زندگی شخصی این پرستاران و تعاملات آنها با کادر درمانی را نیز به نمایش می‌گذارد.

 

فاطمه گودرزی و عاطفه رضوی در نقش سوپروایزر و لیندا کیانی، الناز حبیبی و فریبا نادری در نقش پرستار، پنج بازیگر اصلی سریال هستند. امین زندگانی، مهدی صبایی، سیاوش خیرابی، صفا آقاجانی، مریم یوسف، رضا توکلی، محمد عمرانی، اشکان اشتیاق، نسرین نکیسا، ایمان باقری، شهنام شهابی، شهرام قائدی و شهرام عبدلی از دیگر بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

 

شبکه تماشا نیز این سریال را با یک روز تاخیر هر شب ساعت 20 برای علاقه مندان با کیفیت HD پخش خواهد کرد. این سریال ساعت 2 بامداد، هشت صبح و ساعت 14 روز بعد از این شبکه بازپخش خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار