آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۸۳۰

بررسی داوری‌های جشنواره فجر فردا در مجلس

فردا با حضور رئیس سازمان سینمایی عملکرد جشنواره فیلم فجر در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فردا 26 بهمن ماه با حضور رئیس سازمان سینمایی عملکرد جشنواره فیلم فجر در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی می‌شود.

 

در این جلسه علاوه بر ایوبی، دبیر جشنواره فیلم فجر و دو نفر از داوران و همچنین تعدادی از منتقدان حضور خواهند داشت.

 

پس از اعلام نامزدهای سی و پنجمین دوره جشنواره فجر حواشی زیادی ایجاد شد و بسیاری از منتقدان جشنواره امسال را بدترین جشنواره در این  ۳۵ سال دانستند.

 

برخی از نامزدها از جمله کارگردان فیلم تحسین شده «ویلایی ها» انصراف دادند و ساره بیات نیز با نشان دادن اسنادی این شبهه را مطرح کرد که گویی سیمرغ ها عوض شده است.

 

همچنین دو تابعیتی بودن داوران جشنواره نیز حاشیه های امنیتی ایجاد کرده بود از این رو این مسئله به مجلس کشیده شده و قرار است مورد بررسی قرار بگیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار