به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روشنک مکبرینژاد درباره تغذیه مناسب در دوران بارداری اظهار داشت: مقدار غذا در دوران بارداری باید به میزان متوسط باشد تا به راحتی توسط دستگاه گوارش هضم شود.
به گفته وی از آنجایی که نیاز مادر باردار به مواد غذایی بیشتر از زمان غیربارداری است، لازم است زن باردار غذای خود را در چند وعده بخورد و به تدریج میزان غذا را بیشتر کند تا هم باعث سنگینی معده نشود و به راحتی هضم شود و هم بتواند احتیاجات غذایی مادر و جنین را تأمین کند.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: غذای زن باردار باید سبک و هضم راحتی داشته باشد بهویژه نزدیک زایمان که باید از مصرف غذاهای حجیم و غذاهایی که هضم سختی دارند, پرهیز شود.
مکبرینژاد افزود: از میوهها و سبزیهای مناسب در دوران بارداری میتوان به مویز، انگور، به شیرین، سیب ملس (ترش و شیرین)، گلابی، بادام، انار ملس، کاهو و کاسنی اشاره کرد.
وی یادآور شد: نانی که از گندم خوب تهیه شده باشد و به خوبی پخته شده باشد، گوشتهای لطیف و سهلالهضم مانند مرغ خانگی، گوشت بزغاله چاق یک ساله، گوشت بره یک ساله، آشهای سنتی مانند اسفیدباج و زیرباج برای زنان باردار مفید است.
این متخصص طب سنتی متذکر شد: بهتر است که زنان باردار از مصرف چند نوع ماده غذایی مختلف و متفاوت در یک وعده پرهیز کنند همچنین گرسنگی یا پرخوری در این دوران مضر بوده و باید از آن پرهیز کنند.
مکبرینژاد تصریح کرد: خوردن خوراکیهای خیلی شیرین و خیلی چرب در دوران بارداری ممنوع است همچنین از خوردن مواد غذایی و آشامیدنی خیلی گرم باید پرهیز شود.
وی ادامه داد: بهتر است در دوران بارداری مواد خوراکی خیلی سرد مصرف نشود و خوردن آب یخ، بستنی، برف، یخ و ... ممنوع است و زنان باردار باید از مصرف غذاهایی که باعث یبوست میشود، خودداری کنند.