به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عابد ملکی در حاشیه بازدید از بازار تهران که با حضور احمد حکیمیپور و محمد حقانی اعضای شورای شهر تهران انجام شد اظهار داشت: مقاوم سازیها با همکاری سازمان میراث فرهنگی در حال انجام است.
وی افزود: املاک بازار دارای موضوعات حقوقی است و اختلافهایی بین مالکین و سرقفلیداران وجود دارد که باید رفع شود.
ملکی افزود: ایمنی در بازار به سه دسته فرسودگی، حریق و آتشنشانی و نوع بهرهبرداری املاک تقسیمبندی میشود و حجم زیادی بار قابل اشتعال در سطح بازار وجود دارد که باید اقداماتی درخصوص ساماندهی بارها نیز انجام شود.
شهردار منطقه 12 افزود: یکی از نگرانیهای ما برای اجرای دستورالعملهای ایمنی و حفظ جان مردم است.
وی بیان داشت: مجموع بازار تهران 112 هکتار است که دارای 4200 واحد است.
ملکی یادآور شد: 53 هکتار از بافت بازار فرسوده و مابقی نیز بافت ناپایدار است.
وی درباره شیرهای آتشنشانی برای اطفای حریق در بازار بیان داشت: تکمیل زیرساختهای آتشنشانی و تجهیزات لازم در برنامههای شهرداری است.
شهردار منطقه 12 بیان داشت: اطلاعرسانی و کسب آموزشهای لازم برای مالکین بازار در اولویت قرار گرفته است و باید در این خصوص نیز اقداماتی صورت گرفته است.
وی درباره فروش مواد شیمیایی در بازار تهران نیز اظهار داشت: مواد شیمیایی در بازار فروش نمیرفت بلکه در محدوده ناصر خسرو بوده است که نسبت به ساماندهی آن نیز اقدام شده است.
ملکی یادآور شد: صنوف کیف و کفش نیز در بازار ساماندهی شده است.
شهردار منطقه 12 درمورد پروژه ایمنسازی بازار نیز اظهار داشت: اجرای دستورالعمل ایمنی باید به یک مطالبه عمومی و فرهنگ تبدیل شود و دستگاههای ذیربط نیز در این خصوص تذکرات لازم را بدهند.
وی درباره جلسهای که با دادستانی تهران برای ساختمانهای ناایمن و فرسوده برگزار شد اظهار داشت: جلسهای با حضور دادستانی و شهرداران منطقه 11 و 12 برگزار شد و در این جلسه دستگاههای مختلف وظایف نسبت به وظایف خود آگاه شدند و مقرر شد اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.
ملکی گفت: حدود 300 ملک در منطقه 12 ناایمن است و تعدادی از ملکهای مسکونی تبدیل به انبارهای کیف و کفش شده است.