به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، منوچهر رزمجو، دستیار معاون حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه انجام فعالیتهای فرهنگی، ایجاد اشتغال و ارائه بستههای خدمتی در سرفصلهای مختلف سه شاخص اصلی برای توانمند سازی خانواده های تحت حمایت است که به روش های مختلف به آنان ارائه می شود، گفت: هدف اصلی کمیته امداد خودکفا کردن مددجویان از طریق ارائه آموزش های فنی و حرفه ای، پرداخت تسهیلات اشتغال زایی برای توانمندی و خروج آنان از چرخه حمایتی این نهاد است.
وی با اشاره به اینکه دانش فنی و مهارت های حرفه ای کلید اصلی موفقیت در فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، مطرح کرد: از آنجایی که محور فعالیت های این نهاد توانمندسازی اقتصادی مددجویان است به همین جهت با برنامه ریزی های متعددی که حوزه اشتغال کمیته امداد فراهم کرده است، تمامی مددجویان واجد شرایط شناسایی و پس از حضور در کلاس های آموزشی می توانند با ایجاد کسب و کار مشغول به کار شوند.
دستیار معاون حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه مددجویان و فرزندان آنان در اولویت دریافت تسهیلات اشتغال زایی قرار دارند، افزود: در تلاش هستیم از تمامی ظرفیت های درون و برون سازمانی در زمینه توانمندسازی آنان استفاده شود که یکی از نشانه های کیفیت مطلوب مشاغل، میزان خروجی و پایدار بودن آن است.
رزمجو با اشاره به برنامه پنج ساله این نهاد برای خروج ۱۰درصدی مددجویان از چرخه حمایتی کمیته امداد اظهار کرد: شناسایی افراد مستعد، ارائه مشاوره شغلی و آموزشی ، نظارت بر طرح های اشتغال، بازاریابی و فروش شش گام اصلی برای توانمند سازی مددجویان است که در اولویت کاری کمیته امداد قرار دارد.
وی با بیان اینکه نقش آموزش در شش گام ذکر شده برای توانمندسازی مددجویان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و آمادگی لازم برای ایجاد خودکفایی مددجویان فراهم خواهد شد، اظهار کرد: در تلاش هستیم زمینه آمادگی مددجویان را با استفاده از سازماندهی طرح ها، ایده ها و با ایجاد تعامل میان دستگاه های فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه های آزاد، تولیدات کمی و کیفی آنان با هدف ارتقاء بهره وری سرمایه گذاری و آشنایی با روش های نوین علمی به شکوفایی برسانیم.
دستیار معاون حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال بیش از۱۸۰هزار نفر از دانش آموزان مددجو تحت آموزش های مختلف از قبیل آموزش های مهارتی ، ۱۳۶هزار نفر آموزش پایدارسازی، ۱۵ هزار نفر تحت آموزش کارآفرینی و دوره حرفه آموزی قرار گرفته اند، تصریح کرد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج درصد رشد را نشان می دهد.
رزمجو در ادامه به جذب تمامی اعتبارات تخصیص یافته کمیته امداد در بخش ایجاد کسب و کار خرد برای مددجویان از سوی بانک های عامل در سال جاری اشاره و بیان کرد: بیش از ۵۲هزار طرح با اعتباری بالغ بر ۷۰۰میلیارد تومان طی ۹ ماهه سال ۹۵ ایجاد شده که ۸۰درصد آن از منابع بانکی و ۲۰درصد از منابع مالی امداد است.
شایسته ذکر است؛ تاکنون حدود ۴۰درصد در حوزه کشاورزی و دامپروری ،۱۰درصد در بخش صنایع دستی ،۴۰درصد خدماتی و ۱۰درصد فعالیت صنایع خرد و کوچک در کشور برای مددجویان ایجاد شده است.