کد خبر:۵۸۶۳۷۱
برای جلوگیری از درگیری داخلی

کنترل شرق موصل را نیروهای تحت آموزش آمریکا به دست می‌گیرند

منابع محلی در موصل می‌گویند برای جلوگیری از درگیری داخلی میان نیروهای شرکت کننده در آزادسازی موصل، نیروهایی که ارتش آمریکا آنها را در پایگاه عین‌الاسد آموزش داده، طی روزهای آینده در شرق موصل مستقر می‌شوند و حفظ امنیت این منطقه را به دست می‌گیرند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، پیشتر اختلاف میان نیروهای موسوم به "گارد نینوا" وابسته به اثیل النجیفی، استاندار سابق نینوا و از افراد نزدیک به ترکیه با نیروهای پلیس فدرال که یگان‌هایی از الحشد الشعبی را در خود دارد، باعث شده بود شکاف‌های امنیتی در شرق موصل ایجاد شود و اعضای داعش به این منطقه تازه آزاد شده، رخنه کنند.

 

اختلاف این دو بر سر اداره مناطق آزاد شده تا جایی پیش رفت که احتمال وقوع درگیری وجود داشت و همین امر باعث شده بود عملیات آزادسازی مناطق غربی با مشکل جدی مواجه شود. نیروهای گارد نینوا که عمدتا از اهالی موصل و استان نینوا هستند می‌گویند اداره این استان باید به خود آنها واگذار شود اما دولت عراق بیم آن دارد که وابستگی آنها به اقلیم کردستان و همچنین ترکیه در آینده مشکل ساز شود.

 

حال یک مسئول نظامی عالی‌رتبه عراقی می‌گوید، برای حل این مشکل، نیروهای عراقی که ارتش آمریکا آنها را برای جنگ خیابانی در شهرها آموزش داده است و نزدیک به پنج هزار نفر هستند، همزمان با آغاز عملیات در غرب موصل، از پایگاه عین الاسد در استان الانبار به موصل انتقال داده می‌شوند.

 

این مسئول می‌گوید: معضل حفظ مناطق آزاد شده در شرق موصل تلاش‌ها برای ازسرگیری عملیات در غرب شهر را ناکام گذاشته بود. همچنین نیروهایی که از بغداد برای حفظ امنیت مناطق آزاد شده وارد شرق موصل شده‌ بودند در برخورد با ساکنان شهر و نیز برنامه‌های امنیتی خود دچار اشتباهات فاحشی شدند که همین مسئله موجب تنش و درگیری در شرق موصل شد و به نیروهای داعش این امکان را داد تا به اجرای عملیات‌هایی در این مناطق بپردازند.

 

نیروهای عراقی در راستای عملیات نهایی برای آزادسازی بزرگترین مقر داعش در این کشور، شرق موصل را از کنترل داعش خارج کردند و اکنون با حل اختلافات مذکور عملیات در غرب موصل را کلید زده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار