کد خبر:۵۸۶۸۳۸

هیأت انتخاب و داوری جشنواره خلیج فارس معرفی‌ شد

پنج فیلمساز کار انتخاب و داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه پنجاه و ششمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان را برعهده دارند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ پنج فیلمساز کار انتخاب و داوری آثارارسال شده به دبیرخانه جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان را برعهده دارند. سیروس حسن‌پور، بیژن میرباقری، تورج اصلانی، مهدی نادری و هوشنگ میرزایی از میان فیلم‌های کوتاه ارسال شده به دبیرخانه جشنواره آثار برگزیده را انتخاب و داوری خواهند کرد.


در بخش فیلم این جشنواره تعداد۴۷۸ فیلم کوتاه شامل ۲۴۵ داستانی، ۱۶۴ مستند، ۲۳ پویانمایی و ۴۶ تجربی تقاضای حضور در این جشنوار را داشته‌اند.


پنجاه و ششمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان بوشهر- خلیج فارس از 8 تا 10 اسفند در بوشهر برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار