آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۰۲۳
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی:

۶شهید گمنام میهمان دانشگاه‌های خراسان جنوبی می‌شوند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: در روز شهادت حضرت زهرا(س) شش شهید گمنام میهمان دانشگاه‌های خراسان جنوبی می‌شوند.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی قاسمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان جنوبی ظهر دیروز در جلسه هماهنگی مراسم استقبال و تشیع شهدای گمنام در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه استان ما به نسبت جمعیت و محدودیت شهرهای آن همیشه در پذیرایی از شهدای گمنام پیشگام است.
 
 
 
وی ادامه داد: مردم همیشه در استقبال از شهدا استقبال خوبی داشته و دارند و حتی بعد از تشیع شهدا هم برنامه های خوبی برای آنان برگزار می کنند.
 
 
 
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گفت: خوشبختانه در طی این دو سال گذشته با پیگیری هایی که اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس داشته و توجه سردار باقر زاده، نماینده مقام معظم رهبری در کمیته جستجوی مفقودین سبب توجه ویژه به خراسان جنوبی شده است. 
 
 
 
قاسمی تصریح کرد: قرار بود ما کاروان ۳۰۰ شهید را در استان میزبان باشیم و شهر به شهر این کاروان را برای تشییع ببریم؛ ولی به دلیل اینکه مصادف با سفر رئیس جمهور می شد، از این قضیه صرف نظر کردیم و فقط همان شش شهید گمنامی که قرار است در استان دفن شوند را استقبال خواهیم کرد.
 
 
 
وی بیان داشت: با پیگیری هایی که انجام شد، قرار است دو شهید در دانشکده کشاورزی امیرآباد، دو شهید در دانشگاه صنعتی بیرجند و دو شهید دیگر در دانشگاه آزاد فردوس دفن شوند.
 
 
 
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه قرار است این شهدا در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سا) در مکان های ذکر شده دفن شوند، تصریح کرد: برای بهره بیشتر از این شهدا در روز سه شنبه ۱۰ اسفند در فرودگاه بیرجند مراسم استقبال انجام و بعد از آن در مسیر شهر عبور داده خواهند شد و در طی یکی دو روز جاهایی مانند مساجد، حسینیه ها، محلات، شهر و روستا که داوطلب باشند در اختیارشان قرار می گیرد و صبح روز شهادت ساعت ۹ تشیع می شوند.
 
 
 
قاسمی افزود: مراسم استقبال مردم از شهدای گمنام از میدان شهدا تا میدان ابوذر خواهد بود و در میدان ابوذر نماز بر پیکر همه شهدا قرائت خواهد شد و از آنجا شهدا با آمبولانس و مردم با اتوبوس به دانشگاه های مورد نظر خواهند رفت و مراسم استقبال از شهدا در دانشگاه ها همه بر عهده خود دانشگاه است.
 
 
 
وی در پایان گفت: استانداری، شهرداری، نیروی انتظامی، پلیس فرودگاه، پلیس راهور، سپاه، ارتش، صدا و سیما، سازمان تبلیغات، دانشگاه ها، حفظ آثار، بنیاد شهید در انجام این مراسم همکاری دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار