کد خبر:۵۸۷۰۴۰

انتصاب رئیس تالار وحدت

علی اکبر صفی پور مدیر عامل بنیاد رودکی طی حکمی غلامحسین شاه علی را بعنوان رئیس تالار وحدت منصوب کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در حکم شاه علی آمده است :


 
جناب آقای غلامحسین شاه علی
 


با تقدیر فراوان از جنابعالی به پاس زحمات ارزشمند در مدیریت مجموعه فرهنگی و هنری آزادی ، به موجب این ابلاغ شما را به عنوان رئیس تالار وحدت منصوب می نمایم. برنامه ریزی مناسب برای مرمت و نگهداری مجموعه ، ارتقای توانمندیهای نیروی انسانی ، توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی با رویکرداقتصاد هنر در فعالیت ها ، تکریم ارباب رجوع و تعامل سازنده با سازمانها و مؤسسات مرتبط و جلب مشارکتهای مردمی و مؤسسات از اولویت های مجموعه فوق می باشد که انتظار است با مشارکت همکاران عزیز شاهد ارتقای شاخصهای ارائه خدمات به اصحاب با فضیلت فرهنگ وهنر باشیم.
 


موفقیت شما را از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.


 
شاه علی دارای مدرک کارشناسی سینما – گرایش کارگردانی و دارای مدرک درجه 2 هنری در زمینه تأتر می باشد و  از جمله سوابق وی می توان به مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان درود ،  مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان لرستان ، مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهرود ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کرج ، مشاور مدیر کل ارشاد استان تهران ، مدیر مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و ....... اشاره کرد.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار