اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی شریفی جاوید، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: دانشگاه ملی زابل با جمعیت بالغ بر 8000 نفر در رشته های مختلف و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در طول سال های گذشته با برگزاری برنامه های متعدد و بزرگ فرهنگی و سیاسی نسبت به سایر دانشگاه های استان در وضعیت بهتری بوده است.
وی تصریح کرد: در دانشگاه زابل هم اکنون چهار تشکل بزرگ دانشجویی شامل جامعه اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی، جنبش عدالت خواه و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل فعالیت می کنند و جامعه اسلامی دانشجویان توانسته در دو سال اخیر با بیان مطالبات مردم وارد گود فضای سیاسی و فرهنگی خارج از دانشگاه شود.
وی گفت: خوشبختانه با توجه به رسالت جامعه اسلامی دانشجویان، ما در ترم گذشته به تبیین فضای سیاسی پسابرجام در کرسی ها و تریبون های آزاداندیشی و نشریات مان پرداختیم.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه زابل بیان داشت: در این ترم نیز با توجه به انتخابات شوراها و ریاست جمهوری در سال آینده و حساسیت آن از مهم ترین برنامههای سیاسی مد نظر در کنار فعالیت های علمی پژوهشی، بدنبال دادن بسته های سیاسی به مردم شریف استان و بخصوص سیستانی های عزیز برای انتخاب نیروهای متعهد و ارزشی در شورای شهر و ریاست جمهوری هستیم. از جمله برنامه های مهم ما در این ترم تقویت ارتباط با مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت ارائه بسته مطالبات و مشکلات مردم است که در همین قاب و پنل ارائه شده برای فعالیت های سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان در این ترم پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: همچنین طی طرح ریزی فرهنگی که در شورای مرکزی انجام شده است، تصمیم گرفته شد که از ظرفیت تریبون های نماز جمعه در همه شهرستان های سیستان برای معرفی شاخص های کاندیدا اصلح طبق بیانات مقام معظم رهبری بطور گسترده استفاده شود.
شریفی گفت: در همین راستا جامعه اسلامی دانشجویان در نظر دارد از نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی که تقریبا یک سال از اعتماد مردم به آنها گذشته است، دعوت کند که به دانشگاه ملی زابل تشریف بیاورند و پاسخ گوی سئوالات دانشجویان و مردم باشند. هم چنین از مسئولین دولتی، رسما دعوت می کنیم که به دانشگاه زابل بیایند و گزارش عملکرد خود را به دانشجویان این قشر بیدار، آگاه و مطالبه گر جامعه عنوان کنند و در یک فضای پرسش و پاسخ منطقی و منصفانه پاسخ گوی سئوالات و شبهات موجود باشند.
وی تصریح کرد: ما به عنوان دانشجویان انقلابی در سطح دانشگاه نباید متوقف شویم، تاثیرگذاری در ابعاد بین المللی مد نظر ماست بخصوص باید مزیت نسبی همجواری با همسایگان شرقی و جنوب شرقی مسلمان را مد نظر داشت که البته در همین زمینه بزودی اخبار خوشی را بگوش مردم خواهم رساند.
این فعال دانشجویی گفت: می دانیم که باید مطالبه گری به سمت تخصصی شدن حرکت کند. باید با درک اولویت های کشور مسائل اساسی را مورد پرسش قرار دهیم و مسئولان را پای کار جهادی بکشانیم. متاسفانه سیستم اداری کنونی ما با آرمان های انقلاب فاصله دارد.
شریفی در پایان تصریح کرد: در مورد مسئولان دانشگاه هم باید گفت در زبان همه مجبورند با انقلاب اسلامی و جامعه اسلامی همراه باشند، در عمل هم تا جایی که مقدور باشد. بخصوص در زمینه امور مالی همراهی صورت می گیرد؛ اما آنچه مورد نظر بچه های انقلابی در زمینه برخورد انقلابی با برخی جریانات کوته نظر است که به شکل واقعی صورت نمی گیرد.