آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۴۵۷
در سال آینده انجام می شود؛

حل مشکلات پذیرش دانشجوی زبان فارسی در دانشگاه‌های اکراین

وزیر علوم و آموزش عالی اکراین وعده داد مشکلات پیش آمده در پذیرش دانشجوی زبان فارسی در دانشگاه‌های اکراین برطرف شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران در اکراین و به مناسب سفر معاون بین المل بنیاد سعدی به این کشور جلسه‌ای به منظور بررسی پذیرش دانشجوی زبان فارسی در دانشگاه‌های اکراین در وزارت علوم و آموزش این کشور برگزار شد.

 

در این جلسه که با حضور لیلیا گرینویچ، وزیر علوم و آموزش عالی اکراین، بهشتی منفرد، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اکراین، اولگ شارف، رئیس دپارتمان آموزش عالی اکراین، سید محمدرضا دربندی، معاون بین‌الملل بنیاد سعدی و همچنین مسئولان دانشگاه ملی تاراس شفچنکو اکراین و دنشگاه ملی زبان‌شناسی کی یف، برگزار شد، وزیر علوم و آموزش عالی اکرای قول داد مشکلات پیش آمده در سیستم جدید پذریش دانشجو حل شود و دانشگاه‌ها به روال گذشته در سال آینده، دانشجوی زبان فارسی داشته باشند.

 

همچنین بخش فرهنگی سفارت کشورمان در اکراین با تدریس سوسن جبری، استاد اعزامی وزارت علوم، کارگاه بازآموزی استادان و دانشجویان زبان فارسی دانشگاه‌های اکراین در دانشگاه شفچنکو را برگزار کرد.

 

در این کارگاه که با حضور مدرسان دانشگاه شفچنکو، دانشگاه ملی زبان‌شناسی کی‌یف، دانشگاه ایوان فرانکوا شهر لوف و دانشگاه تربیت معلم شهر خارکف برگزار شد، «علم بیان» با توجه به تقاضای استادان و مشکلاتی که در این موضوع وجود داشت، به عنوان موضوع درسی کارگاه، تدریس شد.

 

دربندی دراین کارگاه آموزشی ضمن معرفی بنیاد سعدی و فعالیت های آن، وعده داد که برگزاری دو دوره دانش افزایی کوتاه مدت برای استادان و دانشجویان کی اف در سه ماه اول سال 96 برگزار خواهد شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار