۶۰۰ روز از شکایت دانشجویان بورسیه میگذرد/ مسئولان به جای پیگیری، سکوت کردند
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
یکی از دانشجویان بورسیه در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به شکایت دانشجویان بورسیه گفت: بیش از 600 روز از شکایت دانشجویان بورسیه از مسئولین سازمان دانشجویان، مجتبی صدیقی، احمد غلامی و رسانههای مغرض به اتهام نشر اکاذیب افترا و تهمت در دادسرای فرهنگ و رسانه می گذرد، ولی تاکنون هیچ گونه اقدامی صورت نگرفته است.
وی افزود: بیش از 265 روز از شکایت دانشجویان بورسیه از محمود صادقی، نماینده لیست امید به اتهام تهمت و افترا و نشر اکاذیب می گذرد، ولی تاکنون هیج گونه رسیدگی صورت نگرفته است. سوال دانشجویان بورسیه علت سکوت و همراهی قوه قضاییه با مسولان دولتی در این پرونده است.
این دانشجوی بورسیه در پایان خاطرنشان کرد: این همه تعلل و سکوت مسئولان از جمله مسئولان قوه قضائیه جای سوال دارد، که باید با رسیدگی، به پاسخ آن رسید.