کد خبر:۵۸۷۵۳۴
دانشجوی بورسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

۶۰۰ روز از شکایت دانشجویان بورسیه می‌گذرد/ مسئولان به جای پیگیری، سکوت کردند

یک دانشجوی بورسیه گفت: بیش از ۶۰۰ روز از شکایت دانشجویان بورسیه از مسئولان سازمان دانشجویان و رسانه‌های مغرض می‌گذرد، ولی تاکنون هیچگونه اقدامی صورت نگرفته است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

یکی از دانشجویان بورسیه در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به شکایت دانشجویان بورسیه گفت: بیش از 600 روز از شکایت دانشجویان بورسیه از مسئولین سازمان دانشجویان، مجتبی صدیقی، احمد غلامی و رسانه‌های مغرض به اتهام نشر اکاذیب افترا و تهمت در دادسرای فرهنگ و رسانه می گذرد، ولی تاکنون هیچ گونه اقدامی صورت نگرفته است.

 

وی افزود: بیش از 265 روز از شکایت دانشجویان بورسیه از محمود صادقی، نماینده لیست امید به اتهام تهمت و افترا و نشر اکاذیب می گذرد، ولی تاکنون هیج گونه رسیدگی صورت نگرفته است. سوال دانشجویان بورسیه علت سکوت و همراهی قوه قضاییه با مسولان دولتی در این پرونده است.

 

این دانشجوی بورسیه در پایان خاطرنشان کرد: این همه تعلل و سکوت مسئولان از جمله مسئولان قوه قضائیه جای سوال دارد، که باید با رسیدگی، به پاسخ آن رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار