آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۵۸۴
دادستان کل کشور:

فهرست بیش از ۱۰ مسئول دوتابعیتی را دوشنبه صبح به وزارت اطلاعات فرستادیم

دادستان کل کشور از ارسال فهرستی از افراد دوتابعیتی به وزارت اطلاعات خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین منتظری  با اعلام این خبر گفت: صبح دوشنبه همین هفته  فهرست اسامی افراد دوتابعیتی را به وزارت اطلاعات فرستادیم.

 

دادستان کل کشور تعداد این افراد را بیش از 10 نفر اعلام کرد و گفت: یکی از منابع معتبر،فهرستی از اسامی دو تابعیتی را در اختیار ما قرار داده و افرادی را معرفی کرده بود  که من در سخنانی از دولت خواستم با اینها برخورد کند.


وی افزود:وزیر محترم اطلاعات اعلام کرده بودند که فهرستی به ما نرسیده است که به دنبال آن،فهرست را دوشنبه  صبح برای وزارت اطلاعات در قالب نامه طبقه بندی شده فرستادیم و امیدواریم بررسی دقیق کنند و اگر مستنداتی هم می خواهند اعلام کنند تا  در اختیارشان بگذاریم که بصورت قانونی با آنها برخورد شود.


دادستان کل کشور با اعلام اینکه " آن منبع معتبر تاکید کرده که اسامی مستند و معتبر است، لکن خودم اسناد را ندیده ام " افزود: موسسات و مراکزی که این افراد در آن شاغل هستند  در آن لیست مشخص و اعلام شده که در مراکز و مناصب دولتی هستند و بهرحال این وزارت اطلاعات است که باید بررسی کند.


منتظری با تاکید بر اینکه اشتغال دوتابعیتی ها طبق قانون در مراکز اجرایی و دولتی ممنوع است گفت: امیدواریم وزارت اطلاعات این موارد را به خوبی بررسی کند چون بهرحال دوتابعیتی ها معمولا موضوع را کتمان می کنند و آن را افشا نمی کنند و این دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی هستند که باید آن را بررسی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ح
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۷
چطور رودربایستی نکردید؟!
0
0
شمیم
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۸
دو تابعیتی و مسوولیت؟!!و خدمت؟!! محال با هم جور بشه....
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار