کد خبر:۵۸۸۱۱۰
۸ سال پس از اعزام به افغانستان
تفنگدار دریایی سلطنتی انگلیس خودکشی کرد +تصاویر
«بریو اون واسن» در سن ۱۸ سالگی به عضویت تکاوران تفنگداران دریایی سلطنتی انگلیس درآمده بود و به عنوان جوانترین سرباز انگلیسی ۸ سال قبل به افغانستان اعزام شده پس از مشکلات روانی خودکشی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رسانه انگلیسی «دسن»، «بریو اون واسن» تفنگدار دریایی سلطنتی انگلیس که در سن 18 سالگی به افغانستان اعزام شده بود شاهد کشته شدن 8 نفر از همرزمانش توسط طالبان بوده است.
اونواسن پس از مشاهده کشته شدن همرزمانش در افغانستان دچار کابوسهای شبانه و ناراحتی شدید شده بود و همواره تلاش میکرد تا مشکلات خود را از دید دیگران پنهان کند.
این تفنگدار دریایی در سن 26 سالگی دست به خودکشی زد و هنگامی از سوی نامزدش در آپارتمان محل سکونت وی پیدا شد که از سقف خانه خود را دار زده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
بهتر بود خونه میموند و با عروسکاش بازی میکرد