آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۸۱۶۵

توضیح روابط عمومی سازمان سینمایی درباره بودجه پیشنهادی جشنواره فیلم فجر سال ۹۶

روابط عمومی سازمان سینمایی درباره اظهارات عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در برنامه «سینما دو» اعلام کرد بودجه هر جشنواره مبلغ ۵۸ میلیارد ریال بوده است که به اشتباه ۵۸ میلیارد تومان اعلام شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ روابط عمومی سازمان سینمایی درباره اظهارات احسان قاضی زاده عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در برنامه «سینما دو» توضیحاتی ارائه داد که متن آن در پی می آید.

 

 عضو محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی آقای احسان قاضی زاده در برنامه «سینما دو» مورخ مورخ 4/12/1395مطالبی را درباره بودجه پیشنهادی سازمان سینمایی در سال 1396 عنوان کرد که با برنامه بودجه این سازمان مغایرت دارد. وی به  برآورد هزینه برگزاری جشنواره فیلم فجراشاره و بیان کرد ؛ که این جشنواره بالغ بر 58 میلیارد تومان بودجه پیشنهادی دارد، که این مبلغ یک چهارم بودجه کل سازمان سینمایی است.

 

از آنجا که وی در ارائه اطلاعات بودجه سال 1396  دچار اشتباه فاحشی شده و این اشتباه ممکن است برای اهالی سینما و افکار عمومی، شائبه هایی ایجاد کند، جهت تنویر افکار عمومی به اطلاع می رساند:  

 

کل بودجه پیشنهادی سازمان سینمایی در لایحه بودجه،1396 مبلغ 2,013،909  میلیون ریال ( حدود 201 میلیارد تومان ) است که از این رقم 193میلیارد تومان بودجه هزینه ای و 83،909  میلیون ریال ( حدود هشت میلیارد تومان ) بودجه تملک دارایی های سرمایه ای است.( صفحات 207 الی 209 پیوست شماره 4 لایحه بودجه 1396)


با توجه به صفحه 208 پیوست 4 لایحه  بودجه1396 در ستون اعتبارات سال ، مشخص است که کل بودجه حمایت از برگزاری جشنواره های فیلم فجر ( فجر داخلی ، فجر جهانی) 117،000 میلیون ریال (یازده میلیارد و هفتصد میلیون تومان) است که با توجه به هدف کمی آن، یعنی 2 جشنواره هزینه واحد آن ، در ستون هدف کمی مبلغ 58،500 میلیارد ریال (یعنی 5میلیارد و 850 میلیون تومان برای هر جشنواره) آورده شده است که نماینده محترم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس،جناب آقای قاضی زاده رقم آن را با تأکید  و البته به اشتباه 58 میلیارد تومان اعلام کرد. رقم اعلامی توسط نماینده محترم حدود 10 برابر بودجه پیشنهادی در لایحه بودجه سال 1396 است.

 

از نمایندگان محترم انتظار می رود با توجه به حساسیت ذاتی امر نظارت و آگاهی آنان از نحوه تفریق بودجه ، به نحوی با رسانه ها - مخصوصاً- صدا و سیما که مخاطبان فراگیر دارد، سخن بگویند که نه تنها واقعیات وارونه جلوه داده نشود، بلکه به امر مقدس شفاف سازی و ارایه اطلاعات درست کمک شایانی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار