کد خبر:۵۸۸۲۰۱

بازگشت مل مل محبوب دهه هشتادی ها به تلویزیون

سری جدید و متفاوت برنامه عروسکی مل مل در نیمه اسفند ماه از شبکه نهال سیما پخش می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ محمود سلامیان تهیه کننده این مجموعه در گفتگو با روابط عمومی شبکه کودک سیما گفت محوریت برنامه جدید بر پایه موضوعاتی چون محیط زیست،زندگی سالم و آموزش مهارتهای زندگی برای مخاطبان کودک 6 تا 12 است.


وی در  ادامه گفت: فصل اول این مجموعه  با قالب ترکیبی- نمایشی و با همراهی 3 عروسک و 2 مجری بازیگر در 90 قسمت 60 دقیقه ای به صورت زنده در باکس عصرگاهی پخش خواهد شد.


سلامیان گفت: مجموعه جدید مل مل در فضایی فانتزی اجرا خواهد شد که علاوه بر عروسک ها امکان حضور بچه ها در برنامه نیز وجود دارد.

 


وی  اضافه کرد: در سری جدید بخش هایی چون ملاهنگ(نماهنگ های مل ملی)، ملی بین (میان برنامه های مل ملی)، گزارشهای پشملی به برنامه اضافه شده است که نقش مهمی در ایجاد خلاقیت رسانه ای برای کودکان خواهد داشت.


لازم بذکر است مل مل در سالهای 1387 تا 1392 به عنوان یکی از محبوب ترین مجموعه های تلویزیونی کودک تولید می گردید که محبوبیت بیش از 80درصد در میان مخاطبان را کسب نمود. سری جدید این مجموعه که به سفارش شبکه کودک سیما تولید شده از نیمه اسفند ماه در شبکه نهال پخش خواهد شد و به زودی فصل های بعدی آن نیز تولید خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار