کد خبر:۵۸۹۰۹۲

جلسه «گوترش» با مجمع شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره حقوق پناهجویان

دبیرکل سازمان ملل در مجمع شورای حقوق بشر این سازمان که در ژنو برگزار شد، از این شورا خواست تا برای «حملات» به حقوق پناهجویان و اقلیت‌های سراسر جهان درمانی بیاندیشد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دویچه‌وله، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در آغاز نشست چهار هفته‌ای مجمع شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو گفت: نادیده گرفتن حقوق بشر نوعی بیماری است و این بیماری در حال شیوع است.

 

وی افزود: شورای حقوق بشر باید بخشی از درمان این بیماری باشد.

 

شورای حقوق بشر یک هیات بین دولتی در داخل سیستم سازمان ملل است که از 47 کشور تشکیل شده و مسوول حفاظت و ارتقای حقوق بشر در سراسر جهان و رسیدگی به نقض حقوق بشر و ارائه توصیه‌هایی در این زمینه است.

 

اعضای این شورا شامل کشورهای منتخبی هستند که مخبر یا تحلیل‌گرانی را منصوب می‌کنند تا به این شورا درخصوص بحران‌ها در تک تک کشورها یا مشکل اقلیت‌ها گزارش دهند.

 

گوترش گفت: ما به شدت شاهد پدیده افراطی پوپولیسم و افراط‌گرایی هستیم. این گرایش‌ها نتیجه افزایش نژادپرستی، بیگانه‌هراسی، یهودستیزی و انزجار از مسلمانان است.

 

این سخنرانی گوترش مصادف است با اینکه آمریکا تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ مجددا کرسی خود در شورای حقوق بشر را در دست گرفت.

 

این در حالی است که گزارش رسانه‌ها حاکی از آن بود که ممکن است آمریکا به خاطر انتقادات اخیر شورای حقوق بشر از اسرائیل این شورا را ترک کند.

 

جان فیشر، سخنگوی دیده‌بان حقوق بشر گفت: دستور اخیر ترامپ برای ممنوع کردن ورود مسافران از 7 کشور مسلمان به خاک آمریکا به تدریج اعتبار این کشور را از بین می‌برد.

 

در همین حال زید رعد الحسین، رییس شورای حقوق بشر سازمان ملل در سخنرانی افتتاحیه گفت: سودجویان سیاسی بی‌ملاحظه نباید اجازه داشته باشند که حقوق و آینده سیاره‌مان را کنار بگذارند. کشورها به صورت جمعی موظف هستند تا در برابر چنین بازیگران سیاسی که این سیستم چند جانبه را تهدید می‌کنند یا قصد دارند از عضویت از آن خارج شوند، مقاومت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار