به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران در همایش جامع گردشگری ایران در پلاژ بهزیستی مازندران در ساری گفت:صنعت گردشگری یک پدیده پویا و بزرگترین تحرک اجتماعی است که توانست منشا بسیاری از تاثیرات فرهنگی و اقتصادی در جامعه باشد.
حسینی افزود: مهمترین مزیت گردشگری بحث اقتصادی است که در سال 2016، هزارو 500میلیارد دلار گردش مالی در صنعت گردشگری به وجود آمد که ما نیز می توانیم از کشور ما نیز می تواند از این فرصت بهترین بهره و استفاده را داشته باشد.
حسینی گفت:حدود 54درصد گردشگری برای تفریح و تعطیلات ،26درصد درمان و سلامت،14درصد تجارت و کار و 6درصد مربوط به بقیه کارهاست که باید در هر زمینه ای با مدیریت درست گامی موثر در جهت رونق اقتصادی برداریم.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران بیان داشت: در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی نیز در زمینه گردشگری استفاده از ظرفیت های درونی است که مهمترین اصول و راهبرد آن ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم است که از هر ده شغل دنیا یک شغل در زمینه گردشگری است.
وی گفت:جنگل و دریا درشمال،کویر و شنزار در جنوب در صنعت گردشگری به عنوان کالا مطرح است که باید در حفظ آن کوشا باشیم .
این مسئول گردشگری کشور گفت: همچنین در زمینه درآمدزایی نیز نباید به صنعت و منابع نفت اکتفا کنیم و متخصصان گردشگری را صادرات نامرئ نامیدند زیرا درآمد پایدار را برای کشور می آورد.
حسینی با بیان اینکه صنعت گردشگری صنعتی چند وجهی است افزود: ایران در زمینه آثار تاریخی و جذابیت های طبیعی جزء10کشور اول دنیاست و باید بدانیم این فعالیت ها قابل اتکا و پایدار است و اگر می خواهیم به سند چشم انداز توسعه درسال 1404دست یابیم و 20میلیون گردشگر یعنی روزی 4یا 5میلیون گردشگر خارجی داشته باشیم باید زیرساختهای راه،امنیت و دیگر آیتم ها را فراهم کنیم.
وی گفت: یکی از شاخص های ارزیابی در زمینه گردشگری و توریسم احساس امنیت است که هر توریستی که وارد ایران می شود ابتدا 40درصد تصور امنیتی دارند اما زمانی که کشور را ترک می کنند تصور امنیتی بیش از 90درصد می شود.
وی گفت:امیدواریم برگزاری همایش ها تنها برای برگزاری جلسات نباشد و با توجه به منابع طبیعی،اقتصادی و فرهنگی تلاش و همفکری کنیم زمینه را برای توسعه صنعت گردشگری فراهم کنیم.