آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۵۹۳
اعتراف‌های جالب افسر اسرائیلی از جنگ ۵۱ روزه غزه

افسر اسرائیلی: حماس «برنده» جنگ ۲۰۱۴ بود و ما «بازنده»

یک افسر اسرائیلی که در جنگ ۵۱ روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شرکت داشته است، در گفت‌وگو با روزنامه «معاریو» دست به اعترافات جالبی در خصوص جنگ غزه زد و حماس را برنده این جنگ دانست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «روعی عیدان» افسر و فعال رسانه‌ای اسرائیلی که در جنگ 51  سال 2014 علیه نوار غزه شرکت داشته، اعلام کرد حماس در این جنگ پیروز شد و ارتش رژیم صهیونیستی بازنده بود.

 

بر اساس گزارش روزنامه «معاریو»، عیدان گفت: حماس در طول دو ماه کامل موفق به شلیک موشک شد و تمامی بازوهای دولت اسرائیل را فلج کرد، فرودگاه «بن‌گوریون» را بست و در نهایت آنها به شلیک موشک‌ها پایان دادند نه به این دلیل که ما شکستشان دادیم بلکه به این دلیل که آنها به آنچه می‌خواستند، دست یافتند، ما کسانی هستیم که خواهان پایان جنگ بودیم و بسرعت عقب نشستیم.

 

عیدان در معرفی خودش به روزنامه معاریو گفت: من یک افسر یگان تهاجمی اسرائیل در جنگ  اخیر علیه غزه بودم اما در اتاق نظارت، تصاویر هوایی اتفاقات میدان را می‌دیدم. ارتش چیزی از تونل‌ها نمی‌دانست ، ما قبل از جنگ درباره آنها شنیده بودیم، هیچ کسی چیزی درباره مکان‌های این تونل‌ها نمی‌دانست و پس از اینکه از ضربات ناشی از این تونل‌ها غافلگیر شدیم، دولت تمام توان خود برای مباره با این تونل‌ها بسیج کرد.

 

وی افزود: حتی زمانی که این تونل‌ها را پیدا می‌کردیم نمی‌دانستیم باید چگونه رفتار کنیم، وارد شویم یا نه؟ آیا تونل بمب‌گذاری شده یا نه؟ حتی ما درباره منفجر کردن تونل‌ها هم قبل از جنگ آموزش ندیده بودیم.

 

عیدان در ادامه گفت: تمامی راه‌هایی که ما برای استتار خود انجام می‌دادیم، برای دشمن از قبل روشن بود، حماس از طریق تمام تونل‌هایش به سمت ما تیراندازی می‌کرد و شلیک خمپاره هم متوقف نمی‌شد. بعد از همه اینها، ما نظامیان و رهبران سیاسی و نظامی، تمایل به جنگ و ادامه آن را از دست دادیم و ما اول عقب‌نشینی کردیم و حماس طرفی بود که پیروز شد.

منبع:‌فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار