آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۴۰۸
دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی ايران عنوان کرد

ضرورت توجه به رشته فیزیوتراپی با توجه به رشد بیماری‌های اسکلتی-عضلاني

دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی با اشاره به ضرورت توجه به رشته فیزیوتراپی با توجه به رشد بیماری‌های اسکلتی-عضلاني و ایجاد پدیده سالمندی گفت: جدیدترین دستاوردهای علمی فیزیوتراپی در اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی ايران ارائه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد موذن زاده در ارتباط با اولین کنگره بین المللی و بیست و هشتمین کنگره سالیانه انجمن فیزیوتراپی با اشاره به اینکه این کنگره 3 تا 5 خرداد ماه سال آينده در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد، گفت: ارائه جدیدترین دستاوردهاي علمي و باليني در حوزه فیزیوتراپی و تبادل اطلاعات در این زمینه میان صاحبنظران و اساتید فن  از اهداف برگزاری این کنگره است.

 

وی با اشاره به اینکه فیزیوتراپی رشته‌ای است که روز به روز جایگاه و موقعیت مطلوبتري پیدا کرده است، گفت: فیزیوتراپی زمانی می‌تواند نقش كليدي خود را نشان دهد  که حرکت در یک فرایند پاتوكينزيولوژيك  یا بیماری دچار اشکال شده باشد و هر كجا که بیمار دچار مشکلات و محدوديتهاي حرکتی شود فیزیوتراپی می تواند مناسبترين درمان باشد.

 

 دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی ادامه داد:  امروزه فیزیوتراپیست‌ها را "مهندسین حرکت" می شناسند و در دنیای امروز با توجه به رشد بیماری‌های اسکلتی-عضلاني، پدیده سالمندی و بحث پوکی استخوان، ساییدگی مفاصل، ضایعات بافت نرم، ديسكوپاتي و موارد مشابه می تواند ضرورت نیاز به مراجعه به فیزیوتراپیست را توجیه نمايد.

 

 موذن زاده عنوان کرد: فیزیوتراپیست‌ها با بررسی مشکلات عملکردی ومحدودیت‌های حرکتی، ضعف عضلانی و سایر مشکلات مرتبط، با بررسی دقیق باليني و تشخیص مناسب می‌توانند درمان‌‌های مدرني را با استفاده از روش های درمانی فیزیوتراپی به بیماران ارائه دهند به نحوی که در کشورهای پیشرفته هر شهروند به همان نسبت که نیاز به پزشک خانواده دارد نیاز به یک فیزیوتراپیست خانواده هم دارد و هم اکنون فیزیوتراپی نوين و پبشرفته در سطح مقدم خدمات بهداشتی درمانی مطرح ميباشد.

 

وی اضافه کرد: برگزارکنندگان این کنگره انجمن علمی فیزیوتراپی ایران، کنفدراسیون جهانی فیزیوتراپی، دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران، سازمان بهزیستی، سازمان نظام پزشکی و فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوري اسلامي ایران با همکاری 14 دپارتمان فیزیوتراپی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر كشور و همچنین با حمایت شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده تجهیزات توانبخشی، فيزيوتراپي  و پزشکی هستند.

 

دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی و بیست‌وهشتمین کنگره سالیانه فیزیوتراپی گفت: این کنگره اولین کنگره بین المللی فيزيوتراپي است که در سطح منطقه ما مورد توجه ویژه قرار گرفته و حداقل 2500 فیزیوتراپیست و 500 دانشجو در آن حضور خواهند داشت و  همچنین حدود 30 سخنران خارجی و تعدادی شرکت کننده فيزيوتراپيست از کشورهای دوست و هم جوار نیز جهت شرکت در این کنگره دعوت شده‌اند.
 


وی افزود:امسال یک سایت دو زبانه ديناميك وظيفه پذيرش مقالات و ثبت نام در كنگره را انجام ميدهد و همه همکاران فيزيوتراپيست ، پزشك و ساير حرف پزشكي می توانند برای ارسال مقالات و اطلاعات بیشتر به این سایت به آدرس http://conf.iran-pta.ir/28th/ مراجعه کنند و همچنین در حاشیه این کنگره نیز بزرگترين  نمایشگاه تجهیزات فیزیوتراپی و توانبخشی كشور  با حضور متجاوز از 100 شرکت و در ٥  سالن برگزار ميگردد.

 

موذن زاده خاطرنشان کرد: امسال با توجه به بحث اقتصاد مقاومتی تلاش ویژه ای انجام شده تا از تولید کنندگان داخلی حمایت‌های لازم را در این کنگره خصوصا نسبت به توليد محصولات جدید و نوین فیزیوتراپی داشته باشیم.

 

به گفته دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی فیزیوتراپی مهمان‌های خارجی ما در این کنگره  بین المللی از کشورهای منطقه مانند هند، پاکستان، افغانستان، عراق، ترکیه، لبنان و تاجيكستان و کشورهای پیشرفته مثل ژاپن، انگلستان، ایتالیا، فرانسه، لهستان، رومانی، آلمان، کانادا، امریکا و روسیه هستند، همچنین در کنگره امسال 15 محور،  5 ميزگرد علمي و 25 کارگاه آموزشي برنامه ریزی شده است و 80 درصد کارگاه‌های اين همايش با حضور سخنرانان خارجی برگزار خواهد شد.

 

موذن زاده در پايان با توجه به شايستگيهاي علمي و حرفه اي جامعه فيزيوتراپي كشور اعلام كرد كه اميدواريم كه با ارتقا سطح پايه فيزيوتراپي به مقطع دكتراي حرفه اي بتوانيم حداقل در سطح خاورميانه حرف اول را در عرصه فيزيوتراپي بزنيم و شايسته ترين خدمات درماني را به دردمندان و بيمارانمان ارايه كنيم انشاا...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار