اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
بشیری، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در راستای اهداف آموزشی خود و طبق رسم هرساله اقدام به برگزاری اردوی آموزشی تشکیلاتی میثاق با شعار «روشنفکرمسلمان، پیشرو در عدالت خواهی، عقلانیت و معنویت» کرده است.
وی افزود: این اردو با حضور 50 نفر از اعضای فعال و جدیدالورود به مدت 3 روز از امروز تا 20 اسفند در شهر تهران برگزار می شود.
این فعال دانشجویی ادامه داد: از جمله مباحثی که در این اردو بدان پرداخته می شود، می توان به مدیریت تشکیلات، جریان شناسی سیاسی، خودشناسی، جنبش دانشجویی، رسانه، اقتصاد، انقلاب اسلامی و غیره و همچنین کارگاه های آموزشی با موضوعات سیاسی و فرهنگی اشاره کرد.
در برنامه نخست اردوی تشکیلاتی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد که در ساعات ابتدایی 18 اسفندماه 95 برگزار شد، سیدمحمدرضا حسینی، عضو هیات موسس اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل و رئیس کنونی حوزه ریاست کمیته امداد امام خمینی (ره)، با موضوع اهمیت و تاثیر کار تشکیلاتی در رشد و تعالی بشریت و با اشاره به برکت کار جمعی که وعده الهی است خاطرنشان کرد: خدا به کسی که برای او کار می کند وعده داده است نیروی او را دوچندان که هیچ، چندین برابر خواهد کرد. اگر شما پنج نفر باشید و برای خدا کار کنید انتظار بازده پانصد نفری داشته باشید. اگر دیدید تاثیرگذاری تان کم شده برگردید ببینید ایمان و تقوایتان دچار چه آسیبی شده است.
وی افزود: در تشکل آدم ها معیار نیستند، آرمان ها معیارند؛ چرا که امکان تخطی افراد است. در واقع در یک تشکل خدایی، اعضا برای آرمان های خدایی کار می کنند و دغدغه و درد معنوی دارند که مدام دنباله رو و پیگیر حل آنها هستند.
در برنامه دوم که در این اردو برگزار شد، معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس «سیدیاسر جبرائیلی»، با موضوع اقتصاد و تحلیل فضای اقتصادی روز به چهار خطای محاسباتی دولت یازدهم اشاره کرد.
وی گفت: اولین آنها این است که می توان با مذاکره و گفتگو تحریم ها را برداشت. دوم، قریب الوقوع دانستن جنگ با ایران بود و سومین خطای محاسباتی دولت یازدهم این بود که عقیده داشت برای توسعه و پیشرفت باید راه ترکیه را رفت (آزاد سازی تجاری و مالی حزب عدالت و توسعه در ترکیه) و چهارمین آنها، عقیده بر این باور بود که راه تامین امنیت، از حداکثر سازی منافع غرب از ایران می گذرد.
در ادامه، معاون پژوهشی دانشکده رسانه فارس سیدیاسر جبرائیلی با اشاره به اینکه آمریکا به این نتیجه رسیده است که امکان استفاده از قدرت سخت علیه ایران روسیه و چین وجود ندارد و به روش قدرت اعمال فشار روی آورده است. قدرت اعمال فشار به سه صورت برنامه ریزی شده است: 1- تسلط به شبکه مالی بین الملل 2- حمله سایبری 3- حمایت از اپوزیسیون
وی همچنین به تبیین اقتصاد مقاومتی پرداخت و ساختار لبیرالی اقتصاد را مانع اجرای اقتصاد مقاومتی در ایران دانست.
در پایان این جلسه چند دانشجو به ابراز نظرات خود درواکنش به صحبت های جبرائیلی پرداختند.
در سومین نشست از نخستین روز اردوی تشکیلاتی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد، که برگزار شد، دبیر سیاسی اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل، سینا زعیم زاده با موضوع جریان شناسی سیاسی و انتخابات به ایراد روشنگری سیاسی پرداخت.
زعیم زاده اذعان داشت: هر کس می خواهد در انتخابات پیروز شود، باید با قاعده در انتخابات بازی کند. مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است.
وی دسته بندی های مردمی که به صورت قالب به یک شخصیت رای می دهند را به هشت گروه دینی، طبقاتی، نخبه و توده، حزب الهی و لیبرال، شهر و پائین شهر، دانشگاهی و عالی، شهر و روستا، شهر بزرگ و کوچک تقسیم کرد.
زعیم زاده معتقد است تنها 30 درصد مردم به کارآمدی برجام اعتقاد دارند.
در چهارمین و آخرین نشست که برگزار شد، مهدی طوسی دبیر اسبق اتحادیه، در رابطه با ضرورت و نحوه انجام کار فرهنگی درست و به جا توضیحاتی ارائه داد.
وی در رابطه با کار فرهنگی تشکیلاتی خاطرنشان کرد: در تشکیلات باید ابتدا عقبه تئوریک افراد از جمله در حوزه اصول و عقاید و ولایت فقیه و جریان سیاسی فکری و فرهنگی تقویت شود. سپس باید از تحلیل روز آمد و نحوه ی بروز خوب و تعامل با دیگر تشکلات و افراد برخوردار بود.
افرادی که کار فرهنگی انجام می دهند باید مصرف کننده باشند و بتوانند با زبان هنر و ادب از جمله کتاب و مستند و سینمای داستانی و رسانه و خیره صحبت کنند.
وی جبهه های فرهنگی موجود در کشور را به دو دسته جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و جبهه معارض تقسیم بندی کرد.