اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی رفعتی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص عملکرد چهارساله دولت در زمینه های مختلف گفت: آقایان مسئول؛ جفای بزرگ در حق این ملت چه بوده است؟ شاید در بعد اول بهتر باشد که واژه آشنا؛ اما در عین حال غریب اقتصاد مقاومتی را برای برخی حقوق دانان گرامی ترجمه کرد.
وی افزود: متاسفانه امروز عملکردها به گونه ای است که به این نتیجه رسیده ایم که نه تنها با مفهوم اقتصاد مقاومتی که یعنی «مقاوم سازی اقتصاد ملی در مقابل تغییرات، مخاطرات و تهدیدهای داخلی و خارجی بر سر راه پیشرفت و دستیابی به اهداف چشم انداز کشور» آشنا نیستیم؛ بلکه ترجمه غلطی دیده می شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: از همین ابتدا صحبت هایم را با صحبتی از حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب شروع می کنم، حضرت امام(ره) فرمودند: «اگر افکار یک ملتی وابستگی به قدرت بزرگی باشد تمام چیزهای آن ملت وابستگی پیدا می کند، عمده این است که افکار شما آزاد شود، افکار شما از وابستگی به قدرت های بزرگ آزاد بشود. اگر افکار شما آزاد شد و باورتان آمد که ما می توانیم که صنعتمند و صنعتکار باشیم، خواهید بود. اگر افکارتان و باورتان این باشد که ما می توانیم مستقل باشیم و وابسته به غیر نباشیم، خواهید توانست».
رفعتی ادامه داد: در همین زمینه و در شرایط پیش آمده رهبر معظم انقلاب هم فرمودند: «اگر می خواهید دشمن را از تهاجم منصرف کنید، اظهار ضعف نکنید و قوت خود را آشکار کنید، اشتباه بسیاری از ما در چالش اقتصادی بزرگی که کشور دچار آن است این بود که در زمینه اقتصادی احساس ضعف شد.»
وی افزود: بزرگترین ضعف در متوجه نبودن اقتصاد مقاومتی همین احساس ضعف درونی و برون و به ظهور دادن آن برای دشمن، در وهله اول نیاز بود که مسئولین، اقتصاد مقاومتی را در درون ذهن خود حاکم می کردند که ما می توانیم، لا جرم زمانی که به درک ما می توانیم نرسیم خروجی آن احساس ضعف در برابر دشمن است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اینجاست که باید پرسید آقایان مسئول، جفای بزرگ در حق این ملت چه بوده است؟ متاسفانه امروز شاهد رویه ای هستیم که نه تنها اعتقادی به خودباوری و خودکفایی ندارد؛ بلکه روندی را در پیش گرفته که حتی کشورهای آمریکایی و اروپایی نیز دیگر اعتقادی به آن ندارند.
وی افزود: مثلا همین آمریکایی که تا به کنون حامی تجارت آزاد بوده؛ اکنون داد حمایت از تولید داخلی و کارگر آمریکایی سر می دهد و الان ما به اسم تجارت آزاد در حال پیاده کردن سیستم خدمتگزاری به بیگانه با تقدیم کردن بازار کشور و بیکار کردن کارگر ایرانی هستیم.
رفعتی ادامه داد: الحق و والانصاف که کلمه ای شایسته تر از خدمتگزاری هم نمی توان برای آن به کار برد؛ اما بخشی از صحبت های بنده در بحث اقتصادی به دو مقوله مهم و اساسی کشور معطوف می شود؛ اول، بحث وضعیت اقتصادی طبق امار و ارقام چون مسئولین دولتی بویژه شخص رئیس جمهور تکیه ای ویژه بر روی آمار و ارقام دارند، همان چیزی که در مناظرات انتخاباتیشان گفته بودند ملاک نیست و ملاک جیب مردم است! و دوم هم بحث اختلاس ها و حقوق های نجومی است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: در ادبیات برخی بزرگواران این روزها خیلی خوب آلزایمر سیاسی جا افتاده؛ اما دریغ از اینکه به این فکر کنند، بیشتر از همه همین افراد هستند که با فراموش کردن وعده های دروغین خودشان به مردم دچار آلزایمر سیاسی شدند.
وی بیان داشت: فصل مشترک این دو مقوله بطور خلاصه که نیاز به تبیین و روشنگری دارد، اشرافیت و شفافیت است، جایی که حتی اساسی ترین مسائل کشور از توافق های صورت گرفته تا حقوق ها و وام های نجومی مدیران دولتی بر مردم شفاف سازی نمی شود و نتیجه آن حاکمیت تفکر مسموم اشرافیت در لباس انقلابی بر مردم می شود.
رفعتی ادامه داد: از آنجایی که به نوعی مردم را سطح پایین می بینند قدرت درک را از مردم سلب می کنند، چرا که نقطه ضعف اشرافیت دانستن مردم و شفافیت است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: در همین استان که گاه و بی گاه آمار متناقضی از بیکاری داده می شود، در واقعیت آنچه که دیده می شود افزایش آمار روزافزون فقر، محرومیت و بیکاری مردم است.
وی ادامه داد: این در حالی است که یکی از نمایندگان مردم همین استان در مجلس با انتشار علنی وامهای مدیران بانکی مخالفت می کنند تا همچنان مسیر وام های میلیاردی برای مردم غیر شفاف بماند.
رفعتی تصریح کرد: از طرفی متاسفانه علاوه بر سیاست های متناقض و حمایتی که در برخورد با پدیده شوم حقوق ها و وام های نجومی گرفته می شود بی توجهی به صنعت داخلی با تعطیلی کارخانه ها و واردات بی رویه موجب تشدید ضعف هایی در بحث اقتصادی در این چند ساله شده ایم؛ به عنوان مثال در این مدت شاهد ورود روزانه ۳۴ میلیون لیتر بنزین به کشور بودیم که این رقم حتی در مقایسه با سال ۸۸ که اوج واردات بنزین بود چیزی حدود ۱۳ میلیون لیتر بیشتر شده است، یا آماری وجود دارد که در هر ساعت شش کانتینر پوشاک از ترکیه وارد کشور می شود، یا قرارداد واردات غیرقابل تصور برنج تایلندی که به گفته مقامات تایلندی در ۱۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: از جانبی در طی این ٣/۵ سال، دولت بالغ بر ۲۳۰ هزار میلیارد تومان درآمد نفتی یعنی برابر با مجموع هشت سال دولت های نهم و دهم داشته است با این وجود سوالی که مطرح می شود اینکه این ۲۳۰ هزار میلیار تومان پول کجا هزینه شده است؟ طبق آماری که در گزارش جدید مرکز آمار ما شاهد آن بودیم از افزایش ۱۷/١ درصدی قیمت گوشت قرمز در یک ساله منتهی به بهمن ۹۵ و همینطور گران شدن هزینه آب، برق و گاز خبر می دهد.
وی خاطرنشان کرد: تمام این موارد و صدها مورد مشابه دیگر این سوال جدی را ایجاد می کند، که در طی این ٣/۵ گذشته که دولت با شعار چرخیدن چرخ هسته ای در کنار چرخیدن چرخ کارخانه ها شروع به کار کرد، اگر بخواهد آنچه را مرقوم داشته برای مردم بطور شفاف بازگو کند؛ قراراست در این تریبون بزرگی که در اختیار دارد چه متاعی را عرضه کند؟