توطئه نرم دشمن تهي كردن ملت از هويت ايراني و اعتقادي است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام ميرمحمدي در مراسم اختتاميه نمايشگاه بصيرت سياسي كه شب گذشته برگزار شد گفت: با برپايي چنين نمايشگاهي در راستاي افزايش بصيرت سياسي برخي از فرمايشات مقام معظم رهبري گام برداشتهايم.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي وزارت دفاع با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي ايران يك تحول بزرگي را در عرصه جهاني در پايان هزاره دوم ميلادي ايجاد كرد، گفت: اين تحول نگرش جديدي را در حوزه زندگي انسان به وجود آورد و تمام تفكرات غرب و مسائل حاكم بر آن از جمله تفكر جدايي دين از سياست، تفكر نفي كاركرد سياسي در حوزه دين، تفكر نفي كاركرد معنويت در حوزه زندگاني انسان، اومانيسم، سكولاريسم، ليبراليسيم را نفي كرد.
وي تصريح كرد: مرجعيت ديني در ايران با پشتوانه تفكر معنوي و اعتقادي و سياسي كه مبتني بر تفكر عصمت و طهارت است حركت نو و جديدي را به وجود آورد و طبيعي است كه در مقابل اين حركت نو و جديد كه به مقابله با تفكرات غربي پرداخته است، دشمن به مقابله برخيزد.
ميرمحمدي با اشاره به اينكه هر چه نظام جمهوري اسلامي ايران قوي تر شد دشمني دشمنان پيچيده تر شده است، افزود: براي مايوس كردن دشمنان بايد در همه عرصه هاي علمي و سياسي به حداكثر ممكن دست يابيم.
وي ايجاد تفرقه در بين ملت را از اهداف ديگر دشمن برشمرد و با بيان اين مطلب كه از اهداف ديگر دشمن غافل كردن ملت از توجه به دشمني آنان است، اظهار داشت: تهاجم فرهنگي و جنگ نرم كه مقام معظم رهبري بارها به آن اشاره كرده از توطئه جديد دشمنان است.
رئيس سازمان عقيدتي- سياسي وزارت دفاع با تاكيد بر اينكه دشمن در حال حاضر در سنگر معنويت وارد مبارزه با ما شده است، افزود: دشمن مسائل اعتقادي و تهي كردن ملت از هويت ايراني خود را دنبال مي كند.
ميرمحمدي، ادامه داد: اگر تهديد نرم دشمن به درستي به مردم شناسانده نشود طبيعي است كه شاهد باشيم كه عده اي دچار غفلت شده و بستر براي فتنه دشمنان فراهم شود.
وي با اشاره به اينكه اگر به تهديد نرم دشمن توجه نكنيم به فرموده امام راحل ممكن است زماني فرا رسد كه ديگر نتوانيم شعار «الله اكبر» سر دهيم.
ميرمحمدي ادامه داد: البته آگاهي ملت ايران طي سالهاي گذشته باعث شده كه دشمن دچار ياس و نااميدي شود و اميدواريم همچنان در عرصههاي مختلف دشمن از ملت ايران شكست بخورد.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي وزارت دفاع، اظهار اميدواري كرد: همچنان ملت ايران با افزايش بصيرت خود دشمنان را به تعجب و ياس وادارند./انتهاي پيام/