آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۳۷۸۳

لاریجانی درگذشت آیت‌الله خوانساری را تسلیت گفت

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت آیت‌الله سیدمهدی ابن‌الرضاخوانساری رئیس حوزه علمیه خوانسار را تسلیت گفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی ارتحال آیت‌الله سیدمهدی ابن‌الرضاخوانساری را تسلیت گفت.

 

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله واناالیه راجعون

ارتحال عالم وارسته آیت‌الله سیدمهدی ابن‌الرضاخوانساری رئیس حوزه علمیه خوانسار موجب تأسف و تأثر گردید.

 

آیت‌الله سیدمهدی ابن‌الرضا در سراسر عمر خویش به ترویج علوم دینی، شعائر اسلامی و معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اهتمام داشتند و ضمن تربیت شاگردان و طلاب مشتاق دروس حوزوی آثار متعدد ارزشمندی نیز از خود برجای گذاشتند.

 

اینجانب ضمن عرض تسلیت درگذشت این روحانی جلیل‌القدر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، حوزه‌های علمیه به ویژه علما و طلاب خوانسار و بیت مکرم ایشان برای آن مرحوم رحمت و علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

 

علی لاریجانی

رئیس مجلس شورای اسلامی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار