کد خبر:۵۹۴۸۵۵

«تیک آف» و «نقطه کور» اکران دوم نوروزی را پر می‌کنند

سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت: قرارداد ۲ فیلم سینمایی «تیک آف» و «نقطه کور» پیش‌تر در گروه‌های سینمایی ثبت شده بود که در اکران دوم نوروزی قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره امروز اولین جلسه شورای صنفی نمایش (1/14) بعد از تعطیلات نوروزی گفت: در جلسه امروز مقرر شد تا سرگروه‌های سینمایی تا هفته آینده قرارداد اکران دوم نوروزی فیلم هایشان را اعلام کنند تا شورا بتواند قراردادها را به ثبت برساند، گروه‌های سینمایی آزادی، کورش، استقلال و قدس که در اکران دوم نوروزی سرگروه سینمایی خواهد بود و جایگزین آفریقا می‌شود موظف به ارائه قراردادهای خود به شورای صنفی نمایش شدند. 

 

وی درباره تخلفات سینما‌ها در ایام نوروز گفت: گزارشی در این خصوص از جمله چگونگی اکران فیلم ها در سالن‌های سینما، وضعیت چرخشی اکران فیلم‌ها و ارائه سانس به فیلم‌ها آماده و در هفته آینده توسط شورای صنفی بررسی می‌شود. 

 

فرجی درباره تغییرات در شورای صنفی نمایش گفت: هنوز  صنوف (پخش کنندگان، سینماداران، کارگردانان و تهیه‌کنندگان) نمایندگان خود را به شورای صنفی اعلام نکردند تا تغییر در شورای صنفی نمایش را شاهد باشیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار