كاروان فرهنگي و امدادي دانشگاه كاشان به غزه اعزام مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۵۰۸
رئيس دانشگاه كاشان در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

كاروان فرهنگي و امدادي دانشگاه كاشان به غزه اعزام مي شود

رئيس دانشگاه كاشان گفت: كاروان فرهنگي و امدادي دانشگاهيان حامي غزه با حضور 100 نفر از اساتيد، دانشجويان و كاركنان به سرپرستي اين دانشگاه به غزه اعزام مي‌شود.

دكتر سيد جواد ساداتي نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، هدف از اين اعزام را حمايت جامعه دانشگاهي از آرمان‌هاي امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص مسئله فلسطين دانست و اظهار داشت: اين كاروان نيمه اول فروردين ماه سال آينده براي نخستين بار در ايران، به غزه اعزام خواهد شد.

وي با بيان اينكه شعار اين كاروان «هم ايران، هم غزه، هم لبنان، جانم فداي اسلام» است، تصريح كرد: اعزام كاروان فرهنگي و امدادي دانشگاهيان به غزه، پاسخ به شعارهاي ساختارشكنانه و انحرافي فتنه انگيزان در روز قدس خواهد بود.

رئيس دانشگاه كاشان از راه اندازي سايت www.gaza22.com توسط اين دانشگاه خبر داد و بيان داشت: تمامي اخبار مربوط به غزه در اين سايت ارائه مي شود.

ساداتي نژاد خاطرنشان كرد: تمامي علاقه مندان مي توانند براي ثبت نام در اين كاروان به سايت معرفي شده مراجعه كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار