پيام و محتواي انقلاب در فضاي مجازي ارائه شود
به گزارش خبرنگار فرهنگی «شبكه خبر دانشجو»، مهندس منصور واعظي، مدير كل نهاد كتابخانههاي عمومي كشور صبح امروز در مراسم رونمايي از پنج نرم افزار موسسه فرهنگي و اطلاع رساني نمايه كه در محل سالن اجتماعات دبيرخانه شوراي فرهنگي عمومي برگزار شد، با بيان اين مطلب كه نهاد کتابخانه ها به عنوان دستگاهي كه در حوزه مديريت كتابخانههاي كشور فعاليت دارد توانسته سند چشم انداز سال 1404 خود را تدوين كند، گفت: اين سند توسط دو سند مادر تدوين و به تصويب شوراي فرهنگ عمومي رسيده است و اميدواريم به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيز برسد.
وي در ادامه افزود: در اين سندها سعي در ارتقاي فرهنگ مطالعه مفيد داريم و راهبردهاي آن را تدوين كردهايم به نحوي كه در نهاد كتابخانههاي عمومي كشور هر فعاليتي مطابق با اين سند تدوين مي شود.
مهندس واعظي تصريح كرد: تجهيز منابع كتابخانه اي و ارتقاي عضو گيري و مهم تر از آن ارتقاي شاخص سرانه مطالعه مفيد در كشور از ديگر برنامهها در نهاد كتابخانههاي عمومي كشور است كه در مسير تدوين اين سند به آن توجه شده است.
مدير كل نهاد كتابخانههاي عمومي كشور در ادامه گفت: 4 برنامه راهبردي در نهاد تدوين شده كه در جغرافيايي كشور تعريف گشته است به نحوي كه به ازاي هر شهر، استان و روستا راهبردهايي را تعريف كرده ايم و از بحثهاي مهم در اين سند چشم انداز بهره گيري از فن آوري نوين مي باشد كه موسسه نمايه بخش عمدهاي از اين قسمت را برعهده دارد.
وي تصريح كرد: اين موسسه در طول 2 سال و نيم گذشته بزرگترين بانك مقالات فارسي را تشكيل داده و تا پايان پاييز به 800 مقاله نمايه سازي شده رسيده ايم، همچنين با اين اقدام از سال 57 تا 76 مقالات سه نشريه مهم كشور در حدود يك ميليون مقاله را نمايه سازي كرديم.
واعظي تصريح كرد: تا به حال بيش از 50 درصد مقالات زبان فارسي را نمايه سازي كرده ايم و به دنبال توليد محتوا در فضاي مجازي هستيم.
لازم به ذكر است، مهندس واعظي در اين مراسم از نرم افزار جنگ نرم و نرم افزار جامع مديريت كتابخانه رونمايي كرد./انتهاي پيام/