اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛در ۲۹ آذر ۱۳۹۵، پس از افتضاح حقوقهای نجومی و فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان، رئیس جمهور در یک حرکت سیاسی و پس از آنکه هجمه های زیادی را متوجه دولت خود در خصوص ناکارآمدی مدیران خسته و کهنسالش در حل مشکلات کشور از جمله بیکاری و رکود می دید از جزوه ای ۲۱ صفحه ای با ۱۲۰ بند به نام منشور حقوق شهروندی رونمایی کرد. البته همان زمان کارشناسان اعلام کرده بودند این جزوه خلاصه ای از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که حالا برای خالی نبودن دست دولت در کارزار انتخاباتی عنوانی دهان پر کن را برای دولت بازی خواهد کرد. دولتی که پس از ۳.۵ سال ازروی کار آمدنش چرخ زندگی مردم به جای چرخیدن، پنچر شد و از حرکت ایستاد.
از قدیم گفته اند که احترام امامزاده را باید متولی آن نگه دارد، چه اینکه اگر کسی که خود موضع احکامی برای دیگران است به آن عمل نکند دیگران وقعی بر آن نخواهند گذاشت. آیا نباید خود مسؤلان و مدیران دولتی برای منشور مذکور احترام قائل شوند و حقوق دیگران را محترم بشمارند؟
و اما حکایت روزگار عجیب ما این است که علی رغم پرطمطراق بودن جزوه ی یاد شده! و یادآوری پیامکی رئیس جمهور بر اینکه «بیاییم با حقوق خود بیشتر آشنا شویم و قدرتمندانه آن را پاس بداریم» وزیری فرماندار _ بدره_ سؤال کننده را به بیشعوری متهم کرده و تهدید به اخراجش می نماید و وزیری دیگر خبرنگار سؤال کننده ای را به بی عقلی... و سؤال اینجاست که مگر وزرا منشور فوق را مشاهده نکرده اند و اگر مشاهده کرده اند توهین به سؤال کنندگان در کجای منشور حقوق شهروندی نوشته شده است. آیا در میان سطور منشور، بندهای ویژه ای برای توهین وزرا به دیگران وجود دارد که فقط آنها می توانند آن را ببینند و به آن عمل کنند و یا اینکه برای وزرای دولت منشور جداگانه و محرمانه ای نوشته شده است.
و سؤال دیگر آنکه دلیل عصبانیت این روزهای وزرای دولت چیست و آیا در ایام باقی مانده از عمر این دولت، دامنه ی این توهین ها گسترش خواهد یافت؟!
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است